Att ha advent i pojkarnas fönster.

julbelysning

3v6a8550

 

Godmorgon!

Kom ju på att jag inte visat de u n de r b a r a ljusstakarna från Sävedalens! Jag fick två stycken, en till pojkarna var, och de är alldeles perfekt i storleken – höga och klassiska och vackra. Passade som en smäck i deras rum!

 

3v6a8566

nb

 

Inne hos Noah, och där mattan ännu är en höjdare. Det var en riktigt bra idé, ger en så himla mjuk känsla i rummet på något vis. I fönstret sitter några gosedjur jag hittade i Paris, och en av molnmobilerna har flyttat dit, och runt lampan hänger en vimpel från NG Baby som jag behöll efter fotograferingen. Lampan i sig är ju inte så rolig (från Ellos har jag för mig) men med lite vimplar blev den med ens mer barn så det är ett tips om ni vill flamsa till en stel lampa till barnrummet.

 

3v6a8592

3v6a8598

 

Och hos Leo lyser det också en adventsljusstake!

(Staken heter Stellan och finns HÄR).

Och vet ni? Idag åker jag och mannen och Noah till Helsingborg! Vi ska ta Helsingör imorgon och jag längtar så jag blir t o k i g, har ju inte varit där på hundra år som ni vet och nu fick vi äntligen ihop det med tiderna. Leo tycker inte det är så himla kul att dra runt på stan så han är hemma hos farmor och farfar och leker, så tar vi och Noah och plöjer ett julskyltat Helsingör i lugn och ro. Vi bor i Helsingborg inatt och åker över imorgon utan stress, blir perfekt. Och Noah älskar äventyr så för hans del är det high life att åka vagn, bara man ser till att mata honom med jämna mellanrum så inte blodsockret dalar.

Och så är det ju Black Friday! Så idag har jag två mycket bra dealer till er som kommer inden dagen, missa inte det ho hoo.

F r e d a g alltså. Bästa.

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha advent i pojkarnas fönster.

 1. Åh, så mysigt med Helsingborg och Helsingör! Vi skulle åkt dit på höstlovet men mitt diskbråck satte stopp för det…
  Njut av härligheten!

 2. Vad underbart med Helsingborg och Helsingör, blev så sugen på det nu! Jättelängesedan jag var i Helsingör. Dags snart tror jag. ♥
  Ljusstakarna är ju himla fina! På söndag åker alla våra stjärnor och ljusstakar upp, fönsterna ska först putsas imorgon. Som jag längtar alltså! Önskar dig en fantastisk helg, stor kram ♥

 3. Gu va härligt det låter! Helsingör är ju så himla fint i vanliga fall, kan bara gissa hur fint det blir i julskrud 😀

  Måste bara fråga en annan sak; hur sjutton fäster du alla fina mobiler i taket? Skruvar du upp krokar eller tejpar du? Jag blir galen på att allt trillar ner hela tiden och min man blir galen på mig när jag vill skruva upp krokar överallt, hehe!

  Tusen tack för en underbar blogg, du är en aldrig sinande inspirationskälla!!

  1. alltså det där jäkla skruvandet ha ha! Men ja, jag skruvar upp krokar – de är alldeles för tunga för tejp. Oftast plugg och krok. Happy wife, happy life brukar jag påminna mannen om 😉
   Och tusen tack för komplimangen <3

 4. Så himla fint! Du lyckas verkligen bra med barnrummen <3 Jag har också funderat på heltäckningsmatta i Smillas rum då den delen av huset är dragigt, men hennes tendens att allrid drabbas av magsjukor och förstoppningar har liksom fått oss att backa :/ En fråga, du har inte någon rullgardin eller gardin i fönstrena, hur funkar det kvällstid när dem ska sova? Skulle gärna vara utan men vet inte om det skulle funka rent "praktiskt" :S Kram

  1. Jo vi har mörkläggningsrullgardin både för fönstret och för verandadörrarna, annars skulle det vara för ljust 🙂

 5. Wow, så himla vackert! Helt perfekt storlek i dina fönster. Det där kan jag tycka lätt bli lite fel, när folk har stora fönster och jättesmå stjärnor eller stakar. Svenskar vågar sällan slå på stort och det är ju så synd! Det här var ju bara helt perfekt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *