Att ha en adventskalender, Noah.

julbelysning

3v6a8488

 

Och julkalender till Noah då?

Jodå, en sån blir det också. Det är ju ganska svårt att hitta på saker i den åldern tycker jag, men har lyckats hyfsat om jag får säga det själv. Hans kalender består av 24 stycken boxar som jag köpte förra året på Room99 om jag inte minns fel, men som aldrig användes då och som kommer till användning nu istället. Enkelt för små barnfingrar att öppna också tänker jag.

 

jl

 

Så där står 24 lådor och väntar på att öppnas ute på hans lilla verandan.

Den stoooooora stjärnan är så galet fint när det skymmer, särskilt från trädgården. Julbelysning har ju ett alldeles eget sken som liksom går alldeles in i märgen på en med mysighet. Den här är från Sävedalens Belysning den också och finns här.

 

3v6a8617

 

Saker man kan stoppa i:

Clementiner
Äpple
Liten visselpipa (kommer ångra den där, herregud)
Julstrumpor (från KappAhl)
Badanka
Krita
Pixi-bok

Eller så kan man skaffa en färdig julkalender om man vill (finns bland annat här – hur smart?!), eller så har man såklart ingen julkalender alls. Ni vet.

Idag är jag på väg till Göteborg för att fota nyårsplagg åt Country-Dreams, så det blir 24 timmar Göteborg i vanlig ordning. Börjar som sagt känna mig väldigt som hemma där nu.

Hur ser er måndag ut?

 

5 kommentarer till “Att ha en adventskalender, Noah.

 1. Väldigt snyggt där i fönstret! Hos oss blir det bara chokladkalender till barnen (vojne, stackars tänder). Idag är det kontoret följt av träningspass på lunchen, hem och duscha, hämta bil och barn för behandlingsridning på en galen tid (typ kl 14).

 2. Så mysig kalender!
  Hos oss är det så att när man är 11, snart 12, så är det svårt med små saker som ska täcka in 24 dagar.
  Så det blir en advenstspresent istället. Och då kanske det blir något lite större. Nu ”råkade” det bli en ljuvlig fuskpälsjacka att vara fin i juletid. Men kostade 119 kr i fredags på superrean så… 🙂
  Annars är små utflykter en bra present, åka till ishallen och sånt 🙂
  Ha en fin måndag!
  Kram Anna

 3. Vi kör med Adventspresenter, alltså att pojkarna får presenter varje advent. Fyra presenter känns lite mer lagom och så kan vi kosta på dem lite mer, än om vi skulle köpa till alla 24 dagar. Pojkarna var SÅ taggade igår, framför allt storebror som såklart fick med lillebror fort på tåget, haha!
  Och det är ju så roligt, att se deras glädje i det. Lycka ♥

 4. Ibland skulle jag vilja se in i ditt huvud och få ta del av alla härliga idéer du har. Jag är så grymt avis på hur du hela tiden får till det på ett sätt som är så jag men jag kan inte själv få till det så. Det blir som bara nått virrvarr av lite av allt.

  Grön i ansiktet av avund idag igen 😉

  Du inspirerar med bilder och text.

  Hoppas du får en fin vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg