Att vakna i Amsterdam med Buse-bacill.

3v6a2436

 

Godmorgon!

Här vaknade vi upp i Amsterdam, minsann! Känns lika konstigt varje gång man reser tycker jag; att man kan hoppa på ett flyg och sen är man nån annanstans?

Men iallafall; vi kom tre timmar senare än vi skulle ungefär för dörren på flygplanet var trasig och den skulle dom försöka laga (vilket innebar att jag som är flygrädd tvingade Jenny att messa sin pilot till svärfar och ta reda på om jag skulle sugas ut ur flygplanet som ett litet popcorn på sju tusen meters höjd om den där dörren bestämde sig för att lossna, vi var ju trots allt bokade på rad två – men det var tydligen lugnt, så nu vet ni det) men tack och lov gav dom upp lagningsförsöken och gav oss ett annat plan istället. Så vi kom iväg, men alltså ungefär tre timmar senare än tänkt.

 

3v6a2439

 

Så när vi kom fram var det mer eller mindre mörkt, så vi hann bara fota lite accessoarer på hotellet och så får vi ta den största biten idag när det är dagsljus helt enkelt. Vi flyger inte hem igen förrän i eftermiddag så det ska hinnas.

 

3v6a2445

3v6a2446

 

Hotellet är underbart!

Såhär bor vi; i ett rum med ett litet loft där sängen är, så man får gå upp för en snirklig liten trappa för att sova. Och rakt framför har man världens största fönster ut mot gatan om man nu gillar sånt.

 

3v6a2492

a1

 

Jag såg ut såhär igår!

Ni minns påsen frun Studio Stilista? Den innehöll den här stickade, u n d e r b a r a kjolen som jag inte kunde sluta tänka på. Lång, mjuk och med skimmer i – och vem vill inte ha en stickad kjol nu när det är lite kallt? Till den en vit blus från Malene jag haft länge. Men den där kjolen alltså!

Och så köpte jag en kappa av henne också som fick mig att bli stannad inne på ett varuhus igår av en holländsk PR-ansvarig för Boss som tyckte att jag hade en fantastisk kappa och sa att jag andades mode. Det var mycket roligt, Jenny stod och frustade bakom mig.

 

3v6a2511

 

Här är varuhuset!

Som ett NK 2.0 fast med lite strössel på toppen. I shit you not, jag började nästan gråta när jag kom in på skönhetsavdelningen – det var rad efter rad efter rad med mina favoritmärken, i vackra små montrar. Men jag orkar inte! sa jag gång på gång och strök med fingrarna över burkar och flaskor. Och sen var det alla tänkbara tokdyra varumärken blandat med Forever 21 och AllSaints och sådär, det var freakin fantastiskt.

 

3v6a2514

 

Och här är jag i min ”jag andas mode”-kappa!

Även den från Studio Stilista alltså. För övrigt nog ett av de plagg jag blivit stannad för mest tror jag, även om de flesta mest vill veta vart jag köpt den och inte så mycket vill berömma hur fabulös och moderiktig jag är (ni förstår ju hur länge jag kommer rida på den här vågen va? Iallafall året ut).

Men iallafall!

Vi åt väldigt god kvällsmat igår och promenerade lite till, mer om det sen, och sen slocknade vi – för jag började redan igår känna av Buse-bacillen som han så vänligt skickade med mig till Amsterdam med djup hosta och värkande ögon, och idag vaknade jag upp mer eller mindre utan röst. På riktigt. Jag kraxar som en jäkla kråka. Men jag får väl låta bli att prata så mycket helt enkelt och jobba mer istället så blir det nog bra det också.

Nu – hotellfrukost och mer Amsterdam!

 

7 kommentarer till “Att vakna i Amsterdam med Buse-bacill.

  1. Jag tror inte att det bara är kappans förtjänst….. Jag tycker att hela du andas ”moderiktighet” utan att se ”too much” ut!!

  2. Jättefina bilder och kläder. Alltid velat besöka Amsterdam, men det finns på min reselista i framtiden. Kanske vi något Sverige besök framöver, vem vet?!
    Krya på dig!

  3. DU är så Chic and Fab Emma…Du har en sådan varm fin karisma…samt en egen stil…som ger Dig en unik signatur.
    Ljusa Kramar från Ninni.

  4. Be proud! Att av en främling med koll, få höra att man går runt och är fab, ser ut som att man andas mode, det är ju grymt! Och vad kul att han (?) sa det, inte bara tänkte det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg