Att mest ha vabbat kråka och jobbat däremellan.

3v6a2825

 

Såhär ser vardagsrummet ut idag!

Blommorna står sig bannemig fortfarande (älskar när kvalitén är sådär att de verkligen h å l l e r i mer än tre dagar), soffan är lite i o-ordning och på soffbordet ligger en svintung marmorbricka som jag inte orkat plocka undan efter dagens fotografering (det är ett tips för att få lite olika ”bakgrund” vid fotograferingar; ha brickor och olika material som är portabla och kan läggas där det är bäst ljus för stunden).

 

3v6a2814

 

Och där i hörnan ligger en kråka på madrasser och ser på Disney Junior och hostar. Liten stackare, alltså. Ingen feber idag men urlakad och hostig sådär som man blir när man varit sjuk, och då ska man ju absolut ligga på mjuka madrasser och se på TV hela dagen om man nu vill det.

 

vr

 

Och det var en liten kort uppdatering det!

Inte så spännande idag, inga äventyr, men livet. Och det är ju fint, det också.</p
 

9 kommentarer till “Att mest ha vabbat kråka och jobbat däremellan.

  1. Det finns bara EN inredningsdetalj, som jag saknar, hos er , som bjuder på bilder från era superfina hem: Konst av den gamla skolan! När jag ser bilden på din soffgrupp med alla små guldspeglarna, så tänker jag: HUR mycket finare med två gamla oljemålningar! Finns massor av prisvärt på auktionssajterna. Nyss gick två helt underbara osålt på Bukowskis Market, som passat dig som en smäck! En kråka, på besök hos en uggla under ett svart paraply i regnväder, såldes i par med en kattunge under flugsvampar i skydd för regn. Dova färger och helt ljuvliga! Och Petra, med sitt magiska hem. som bara kör med posters, så trist! Men visst, det krävs mer för att ta in ”riktig konst” Foto är förvisso riktig konst, men pass upp för solljus, och posters är fina. men likväl bara posters!

  2. Vad har ni för TV? Om ni har någon alls? Det har jag aldrig sett på bild? XD Först antog jag bara att ni inte hade någpn, sedan insåg jag att du kanske tycker den hörnan är ful, och att det är därför den inte funnits med på bild? Har du några tips på en fin TV-hörna? 🙂

  3. Åh vad kommer madrasserna ifrån? Skulle de möjligtvis kunna funka som madrasser för gäster? Tänker att de är smidiga att gömma när de inte används och bättre än såna där med luft som alltid blir utan luft.

    PS tack för trevlig läsning i bloggen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg