Att ha den sedvanliga fredagspeppen!

3v6a4614

 

Fredag alltså, och dags för fredagspeppen!

Så vad har jag att peppa över såhär en vecka innan julafton tro? Jo, till exempel ATT MITT FEJS ÄR SOM EN JÄKLA PERSIKA! Alltsååååå, det där med syra?! Jag har aldrig, aldrig fått ett sånt resultat av en behandling som jag fått av denna. Jag har gjort syra en gång innan men det gav verkligen ingenting, men DET HÄR. Jag har glow och är liksom plumpad som en freakin nittonåring (nåja, men p e p p e n) och de tunna små linjerna i pannan till exempel har liksom slätats ut? Och huden är ren och slät och inte så livlös. Och detta är alltså bara behandling ett av fem, så jag vill hemskt gärna att det blir januari nu så att jag kan rusa dit för omgång nummer två. Hur ska det kunna bli bättre? Oklart. Men ATT jag längtar!

(Tänkte jag skulle filma nästa gång så får ni se vad hon gör och sådär, vet att många av er vill veta).

Så, peppen över syra i fejset denna fredag är total! Och så har jag fått ett lager spraytan av mannen också (ja alltså, det var inte han som sprayade mig, det var Parelle, men det var han som fixade) så nu känner jag mig typ som… Kenza. Jodå. Ni förstår ju.

 

3v6a3187

 

Jag har fått paket!

Först ett bud från Liljeholmens med en massa finfina ljus och vackra små paket. Tack för det säger jag.

 

jj

 

Och en julklapp av Jenny!

Men kolla in mjukisbrallorna – hur jag? Med häng och i mjukt material och helt fantastiska att lulla runt i. Lite mer klädd än i långkalsong, liksom. Byxorna finns här för er som vill veta, och OBS på strumporna! De är från H&M och är rävar. Vem vill inte ha rävar på fötterna? Tröjan är en gammal H&M och alldeles julröd.

 

3v6a4646

 

Och sist men inte minst;

peppen över att jag har såna här söta små kollegor här hemma som håller mig sällskap. Spöket tycker att det är för kallt i livet just nu och ligger helst under täcket prick hela tiden (eller INUTI påslakanet, det är ett helvete att få ut henne). Det är med stor möda hon går med på att rastas, fast sen ska det in igen och värma sig. Hon har ju tröjor och sådär, men jag vill inte dra på henne dom redan nu – minusgrader får det faktiskt bli.

Och vad säger ni? Ska vi ta fredag nu?

JA! Vi gör’t.

UPDATE: Då många missat är det alltså på Parelle här i Ystad jag gör syrabehandlingen, och den jag gör är den här. Sist jag gjorde syra vet jag inte vilken syra som användes, det var över ett år sen, men det gav inte alls resultat som det här så jag antar att det är lite olika?

21 kommentarer till “Att ha den sedvanliga fredagspeppen!

  1. Åh, du ser ju verkligen ut att ha glow!
    Tycker syra låter superläskigt och om jag testade det skulle säkert nåt gå fel och hela ansiktet försvinna :-O
    Men en spraytan skulle jag vilja testa-aldrig gjort!

  2. Det finns då ingen som kan bära upp ett par mjukisbyxor så som du, jäklans vad snyggt 😘
    Åh den där syran skulle vara precis vad detta 42:åriga fejs skulle behöva för att få tillbaka åtminstone liiite av den forna glansen.
    Trevlig fredag på sig
    Kram Malin

  3. Läser och ler. Tusan vad pepp du låter. Kan liksom hör hur det rabblar på i 190 🙂
    Själv kör jag ett par velourmjukisar från Lola. My God vad ljuvliga! Med häng och lååååång mudd att dra upp över magen om man så vill. Och till det en tröja i …. velour! Min stackars man ser mig knap i några andra kläder här hemma. Tur att han älskar mig <3

  4. Vad var det för skillnad på den förra behandlingen du testat som du inte tyckte gjorde någon verkan, och denna? Och framförallt.. HUR känns en sådan behandling, gör det ont?? Testade laser på en prick i ansiktet en gång och det skulle kännas som ’att man får en snärt med en gummisnodd’, det gjorde det INTE haha, så är lite småfeg nu för allt som kan göra ont 😉

    1. Att denna gjorde verkan ha ha. Antar att det är olika syror? Det sticker på vissa ställen, man får säga från 1-10 och jag kom väl upp i 5-6 som max. Är ju så kort tid.

  5. Oh my vad du är snygg kvinna!!!
    Måste genast läsa mig in på denna behandling 😉
    Fredagspepp har övergått till härlig tidig lördagsmorgon.. Älskar denna stunden. Bara jag vaken, massa tända ljus, nybryggt kaffe och sen är jag redo att möta dagen med kalas, julklappsinköp och sen mys med bästa vännerna. Bra lördag det!
    (Kommenterar sällan man följer och inspireras av dig nästan dagligen). Kram

  6. Du har säkert skrivit det tidigare, men gör du behandlingen själv, du får gärna skriva var. Nu bor jag i Helsingborg men det finns kanske även här.

  7. Hej!

    Vet att detta inlägg är nästan två år gammalt men älskar de där byxorna. Kommer du ihåg vilket märke det va på dom? …kanske kan det finnas liknande 😉
    Å förresten ska jag göra en sån ansiktsbehandling till helgen. Spännande! Ha en fin tisdag.
    Kram

    1. Åh jag minns tyvärr inte, men det kan ha varit Cos? Kanske? :S Lycka till med ansiktsbehandlingen! Älskar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg