Att gå på vab igen.

3v6a2853

 

Ja, så var det vab igen.

Noah har feber och hosta den lilla stackaren, så det blev tidig hämtning på förskolan och sen en eftermiddag i sängen med alla hans böcker (han är t o k i g i såna där böcker som låter ni vet, när man trycker på en liten knapp så får man höra kossan eller vad det nu kan vara) och extra mycket vatten att dricka. Men, men. Hellre nu än i julhelgen, inte sant? Och vi har ju, som ni kan se, eminent sällskap.

Idag slog jag in de sista klapparna och vi har kontrollerat så förra årets jultomte-utstyrsel ännu var intakt (vilket den var) och det enda som är kvar nu är att handla julmaten och att ta en kväll eller två för julgodistillverkning i köket – och det känns FANTASTISKT skönt att vara ikapp.

Och hörni,

ni ska veta att jag ofta tänker på er och hur tacksam jag är över varje varm hälsning ni lämnar. Många av er känner jag nästan att jag känner vid det här laget, som gamla vänner som funnits med länge, och många av er är nya bekantskaper som får mig att le.

Det är vackert, det ni gör.

 

14 kommentarer till “Att gå på vab igen.

  1. Hej
    Här kommer ett tips om man gillar böcker som låter är pompes orkester! Hoppas ni kryar på er innan jul! Älskar din blogg!

  2. Oops. Trångt i sängen ser jag. För där ska väl ner några människor också, eller hur? jag älskar att borra in mig i barn och hundar medan maken suckar och pustar om tassar och armar breder ut sig för mycket. Krya på er och ha en fin jul.

  3. Här hemma vav:as det =
    vård av sjuk vuxen 😄 lite småtypiskt så här nära jul när det finns minst tusen saker på listan kvar att göra (!) Det är aldrig roligt när barnen blir sjuka och ännu värre så här till jul. Minns att mina två äldsta fick influensan en jul när de var små som gjorde att de inte ens orkade njuta av julklapparna (om jag minns rätt så tog det flera dagar innan de ens orkade öppna dem) för att förvärra det hela åkte både jag och mannen på detsamma (mannen var så dålig att han inte ens orkade gå ner för trappan efter värktablett utan han ringde på telefonen och bad någon komma upp med den 😂) men som tur var hade vi svärmor och svärfar här som kunde styra upp det mesta.
    Hoppas verkligen ni slipper vara sjuka över julen jag håller alla mina tummar och tår för er ❤
    Kram Malin

  4. Tusen Tack för alla inlägg, bilder och kloka ord. Och alla tokigheter😂 Det sprider både glädje och inspiration. Önskar er en God Jul☃❄️❤️

  5. Ja här är det förkylningar som avlöser varandra också menmen som du säger hellre nu än till helgen!

    Och tack för att du skriver som du gör, jag har ju varit med länge och ibland känns det som om man känner dig och ibland känns det som om man är en stalker 😂🙈

    Keep up the Good work anyway! Och god jul och gott nytt!

  6. Coucou Emma,
    C’est nous qui devons vous remercier pour le bonheur, la bonne humeur, la gentillesse que vous déposez chaque jour dans nos maisons. Je vous souhaite un doux et chaleureux Noël à vous et à votre petite famille. Câlins à vos fidèles compagnons à 4 pattes. Bisous de Nantes, en France
    Hello Emma,
    It is we who must thank you for happiness, good mood, the kindness which you deposit each day in our houses. I wish you soft and cordial Christmas with you and your small family. Tender with your faithful companions with 4 legs. Kisses of Nantes, in France

  7. Kan man annat än älska eran familj med extra allt <3
    Krya-på er -hälsningar kommer från Rom,
    Här är det också sjukstuga,vuxna dottern har feber och halsont, men,men, julen är i hamn och hon får vila och krya på sig;)
    kram på dig,
    monica i Rom

  8. Vi har lyckats ducka två veckors magsjuka som härjar på fsk. Hur det är möjligt är omöjligt att svara på. Hoppas verkligen att den inte kommer lagom till julafton. Kramar till dig och lillkillen och tack för en fantastisk blogg. Du gör mitt liv lite bättre varje dag.

  9. GOD JUL till dig Emma…Ja jag läser vad du skriver varje dag och har så gjort sen 5 år tillbaka…du är som en syber-vän helt enkelt…

  10. ujuj! Krya på ’er’! Apropå att känna varandra, härom natten drömde jag att jag visade runt dig i lägenheten och pekade ut varenda kaninrinredningsdetalj haha.. så tokigt det kan bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg