Att fortsätta med inslagsinspirationen!

3v6a3762

 

Jamen ska vi fortsätta med julklappsinslagningsinspirationen?

Det tycker jag!

Här kommer lite inspiration

 

text

3v6a3779

3v6a3767

 

Det finns ju SÅ snygga inslagspapper med skimmer och metallic-känsla!

Dessa tycker jag passar till den där som är lite sådär marmor-och-mässing ni vet (den nedersta versionen) eller till den som är lite marmor-mässing blandat med tradition (som i det översta paketet, strikt men med en skvätt gammeldags jul).

 

3v6a3786

3v6a3772

3v6a3801

 

Varför inte göra etiketterna lite personliga med hjälp av stämplar, applikationer eller snygga tags? Eller alltihop för den delen. När det gäller julklappar behöver man ju inte hålla tillbaks det minsta om man inte vill.

 

jk2

 

Vad du behöver för den här typen av paket:

* Inslagspapper med metallic-känsla
* Paketsnöre! Här tycker jag det är fint att ha svart till, eller att ha en metallicfärg som kontrasterar mot själva pappret – guld till bronspapper, eller tvärtom.
* Snygga hängen eller nån annan applikation.

Och voila!

Paket till metallic-älskaren är klara.


Nästan allt är köpt på Panduro utom metallic-tagsen med små budskap som jag hittade här.

 

4 kommentarer till “Att fortsätta med inslagsinspirationen!

  1. Hej svejs, fina paket! En fråga till förra inlägget som det inte gick att kommentera på: blusen med öppen rygg, hur löser du det med bh, bh som inte syns men sitter kvar? / Hej från Lisa

  2. Jo djupa ryggar-bh har jag sett men inte testat, men du menar att de sitter en hel arbetsdag, lite mer än att bara sitta och vara snygg, haha? Jag får väl testa! Tack! /Vänligen Lisa

    1. Nja skulle jag arbeta i blusen så hade jag nog haft den under en kavaj eller kofta, så då hade en vanlig bh gått fint. Skulle ryggen synas så funkar en sån bh utmärkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg