Att titta in hos Noah.

 

Hej fredag!

Ska vi kika in lite hos Noah idag? Var nog ett tag sen ni såg hela rummet. Men här är det iallafall, med den fluffiga mattan på plats (Flüggerbutiken här i Ystad) och med Buses gamla tält från Granit och en himla massa andra småsaker som hittat sin plats.

 

 

Sett åt andra hållet!

Kransarna får hänga kvar ett tag till, musstolen står stadigt och en liten lampa i form av en apa har kommit tut bredvid dörren! Noah älskar två saker i livet (förutom mat och sin kanin) och det är lampor och Nicke Nyfiken, så den här var en fullträff. APPA! gastar han och sen kan ha stå där och tända och släcka i en evighet eller så.

(Apan finns här).

 

 

Garderoben och den högfärdiga räven är ännu på plats.

 

 

Och på ena väggen finns Buses gamla skåp, en äppellåda med leksaker och den fina renen som jag köpte i Amsterdam och som tomten sen kom med på julafton.

 

 

Och det var en liten titt inne hos Noah!

Snart är det nyår och vi är fortfarande helt rådvilla här hemma om vad vi vill hitta på. Med största sannolikhet blir det bara nån extra god mat (raketer och sånt där håller vi inte på med) och sen kommer vi väl slockna innan tolvslaget som tvättäkta småbarnsföräldrar, halvt dreglande i kudden. Ingen av hundarna är tack och lov rädda för raketer (vi får väl se hur Haggis reagerar i år, men förra året var lugnt) men jag vet att många djur lider där ute när det smälls och det är så himla sorgligt att så många ska vara livrädda.

Men lite god mat, en bra film och kanske en klänning så blir det nog nyår här också.

Men först; fredag!

 

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att titta in hos Noah.

 1. Så otroligt fint rum!! Ser ut som en dröm. Vad är det för färg på väggarna? Ser ut som den perfekta färgen för min dotters nya rum! Kramar

  1. Lauthenthique 🙂 Finns på Modesto. Minns inte numret (kanske 17?) men om du väljer kategori Lanthandeln – Noahs nya rum så kommer du hitta det där.

 2. Skönt att höra att det är fler än vi som väljer att bara vara hemma på nyår. Här blir det god mat och lite soffhäng ( kanske kan lura barnen att spela ett brädspel t om ) och så hoppas vi på att vår valp på 8 månader inte reagerar på raketerna.

 3. Jättefint rum, drömskt! Tycker om färgkombinationerna i era hus.
  Kommer också vara hemma med min sambo, men först gå i affären och köpa god grejjer..för att göra lasagne och chokladfondant, mums! Gott nytt år och tack för en härlig blogg 🙂

 4. Gott nytt år till er. Vi gör inte så mycket heller. Vanligen kollar vi på foton från året, tradition det, sedan pratar vi om vad vi gjort, och lite champagne och läggdags. Orkar aldrig vara uppe till midnatt. I år är det lucas första nyår så vet inte om han reagerar på raketer, han gjorde inte det i november, de firar här 5 nov Guy fawkes. Katten är så gammal han bryr sig inte längre.

 5. Det är ju så himla fint! Håller själv på att kolla hus för att bygga så sånna här fina inspobilder är ju toppen! Så himla fin färg på väggarna!! 😍
  Kramar

 6. Ska snart flytta till hus med mina 2 barn och vet vart jag ska hitta insperation till barnens rum iallafall! Så himla ombonat och mysigt, som en liten dröm! 😍😍😍

 7. Det är så roligt att läsa din blogg.
  Så roligt att läsa att du och din man ska ha en egen lugn nyår hemma.
  Det ger mig hopp, som är mitt i nätdateingen. Mitt i med märkliga dater, gifta män som vill ha en historia. Män som vill glömma sina ex. Män som är 20 år yngre, och tycker att ålder bara är en siffra..
  Mitt i högen hittade du ju sin dröm, och det är en liten tröst att tänka på i bland. Att det finns guldkorn bland alla dessa!
  Så njut av honom!
  Gott nytt år!

 8. Vill önska dig gott nytt 2017 och samtidigt tacka för all inspiration, ibland som suggestiva sagor, ibland som life ”rakt upp och ner”. Älskar den här blandningen hos dig! Lär mig mycket av dina vackra bilder och ditt sätt att fotografera, antar att du är trött på mina frågor om objektiv 😉

 9. Emma…helt ärligt…det Här är det finaste mysigaste rogivande lekfulla kreativa barnrum jag sett. Värmen av kärlek går igenom bilden! Fablernas värld anno 2016…med myskänsla <3.
  Kramar från Ninni.

 10. Vilken färg är det på luftballongen? Den ljusgröna eller blåa eller finns det någon sådär perfekt mittemellanfärg? Helt fantastiskt rum!

   1. Tack då behöver jag inte leta efter den i alla fall! Har velat köpa en till vår lillebror länge men har inte hittat den perfekta färgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.