Att äntligen ha spikat upp!

 

Och så kom äntligen pojkarnas prints från Göteborg upp på väggen!

Inte klokt vad det kan dröja *hrm* men nu sitter de iallafall uppe och blev så HIMLA fina. Här på Buses rum – han valde det flygande huset och till den köpte jag en svart passepartout som blev alldeles perfekt till det mörka i tavlan. Ska fortsätta samla annorlunda bilder och tavlor till pojkarna – så roligt att ha sånt som man kan titta på, länge, och skapa en berättelse kring.

(Mer om printen skrev jag här).

 

 

Nu är ledigheten slut och vardagen har startat upp och den här gången tycker jag att det är så himla svårt att ställa om? Jag går runt ganska rådvill och tittar i min kalender och kan liksom inte riktigt minnas vad det är för dag eller vad det är tänkt att jag ska göra och har svårt att strukturera mig. Men det får kanske vara så i några dagar innan både hjärnan och kroppen fattar att det är dags att vara med i matchen igen – ni känner kanske likadant? Som en slags semesterdvala kvar i kroppen på nåt vis.

Men nu ska jag packa paket och boka in lite fotograferingar och försöka skaka liv i iallafall EN hjärnhalva den här morgonen.

Vi ses snart igen.

<3

 

11 kommentarer till “Att äntligen ha spikat upp!

 1. Hej Emma! God fortsättning!
  Så otroligt fint rum och vackra färger. Blomman är den riktig eller i syntet?
  Hälsningar
  P

 2. Så underbart drömmigt! Det finns så många fina print av denna kille, svårt att besluta sig för vilket/vilka. Och så ap-lampan på det – såååå fint!
  Ser att den hängande ap-lampan finns på Modesto, mm bordsvarianten – var finns den?

 3. Så fint det blev! Jag har också ett gäng tavlor liggande hemma som väntar på att bli upphängda men jag har problem att hitta någon bra ram 🙁 Just kvadratiska är lite svårt tycker jag. Var har du hittat dina?

 4. Ja alltså vad är det prints och komma upp på väggen?
  Jag jobbade en dag och idag är det VAB. Dessutom har inte min nya kalender inte kommit ännu så jag är mer förvirrad än vanligt.

 5. Åh den där Magnolian har jag i sovrummet också, med fåglar i 🙂 3 st grenar.
  Blev smått galen på att få grenarna att balansera, så jag gjöt fast dom tillslut 😀
  Älsk på dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg