Att ta med sig fejset på planet.

Så hur gör man då, när man ska gå upp klockan tre på natten och åka till flygplatsen och komma fram och behöva vara hyfsat fräsch på en gång när man är framme? Jag vet inte med er, men jag är själv inte så sugen på att gå upp ännu tidigare för att sminka mig utan åker helst helt naturell och tar fejset med mig i handbagaget.

Ska vi kika?

 

 

Det allra mesta är ju i ”flygplansvänliga” förpackningar, så det går smidigt att ta med och så kan man sminka sig på planet eller i taxin på väg från flygplatsen. Jag har alltid en bas med; foundation från Jane Iredale, concealer, mitt rouge från Nars, en fransböjare och så nu mina två chubby sticks. Är det Paris så är det.

 

 

Den lilla burken från Elisabeth Arden är en läpp-räddare och jag blir alltid torr om läpparna oavsett längd på flygresan. Och läppstift! Måste ha läppstift i Paris. Detta är från Laura Mercier och heter Brigitte – tyckte det var passande.

Och en nudefärg eller rött ska det vara i färg för mig, har lite svårt för brunare toner till min mun.

 

 

Så behövs ju Anastasias pomade till brynen, nagellacket för att fylla på eventuella bortskav, parfymen som är Paris för mig på nåt sätt eftersom jag haft den varje resa dit och när allt annat går åt pipan – solglasögon!

Vi får hoppas på sol.

 

 

Och så har jag alltid masker med. Det har blivit en grej när jag och Nelly reser tillsammans; ta med lite sheet-masker och annat man kan sätta på ansiktet på planet. Man ser ju inte klok ut där man sitter med en När Lammen Tystnar-mask över ansiktet, men vad gör det? Snygg kan man vara när man landat. Mycket trevligt att dra på en mask (eller två, en mask för ögonen med som de åt höger) och komma fram återfuktad och redo för resten.

Det var en liten titt i min flygplansnecessär, det!

Vad har ni alltid med er?

 

8 kommentarer till “Att ta med sig fejset på planet.

  1. Jag brukar ha med mig: våt servetter, handkräm, fuktighetskräm, blistex aloe vera läpp salva. Om det är en längre resa så lite smink, en ögon penna, mascara, läppglans som funkar som rouge också.

  2. Försiktig med nagellacket! Har varit med om läckage på flyg pga trycket. Annars håller jag med, orka sminka sig så tidigt?!

  3. Inget sådant 🙂 Men handväska med det vanliga (plånbok, telefon, lypsyl, pocketbok…) och något till barnen som t ex frukt och en bok. Leksaker eller pyssel kommer jag alltid hem med oanvänt alt så är det för riskabelt att plocka fram på planet (läs småpryttlar).

  4. Elisabeth Arden 8 hour cream, Biotherm handkräm, nässpray med koksaltlösning, på långflyg miniformat av min vanliga hudvård plus ansiktsolja från Estelle & Thild. Öronproppar, sovmask – sen är det bara att flyga!

  5. Men ååhh, vad är det där för en ögonfrans böjare?? Jag måste alltid använda en innan mascara och har väl en bra men den där såg alldeles underbar ut.. 🙂 Ha en underbar resa, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg