Att ha värk i benen och skratt i magen.

 

Åhååå nu är vi på plats!

Igår gick vi upp efter typ två timmars sömn och åkte till flygplatsen, och sen var det avfärd mot Paris. Vi kom fram ungefär samtidigt som solen gick upp som ni kan se; det var alldeles rosa ljus och vi hade ett kompisplan en bit bort som också skulle gå ner för landning.

 

 

Nelly fixade fejset i väntan på bagaget.

Det går ju bra det också.

 

 

Framme!

Strax efter den här bilden togs gick vi in i mässan och plöjde hallar så gott vi kunde – det är ju så STORT att man omöjligt hinner allt på bara en dag. Man går och går och går och stannar där man tycker det ser fint ut (vilket är ganska ofta) och varje monter är så spektakulärt uppbyggd och det finns alltid så mycket nya, vackra saker att bli inspirerad av.

 

 

Här är en bar på mässan, tex.

 

 

Och vi var inne i min favoritmonter (älskar, älskar deras grejer) och jag blev alldeles matt av allt fint. Och lite matt i benen med när vi hade gått i 5-6 timmar.

 

 

Men jag har skrattat så magen känns alldeles fnissig, och då gör det ju ingenting.

Sen åkte vi och checkade in, hittade en libanesisk restaurang och hade en så vansinnigt trevlig kväll att det inte var klokt. Jag trivs så bra i den här staden, det gör vi allihop.

Nu ska vi snart bege oss för frukost och sen öppnar mässan och det är dags igen – idag ska vi försöka hinna med nästan alla utställare på ”barnhallen” och se om vi kan finna något nytt.

Det blir en alldeles utmärkt lördag det.

Kläder i inlägget: Solglasögon från Prada, kappa från Morris (här) tröjan från HunkyDory (här) och byxor med guldknappar och revärer – här. Och i samarbete med CountryDreams får ni 20% på allt till ord pris till och med nästa söndag med koden PARIS.

 

8 kommentarer till “Att ha värk i benen och skratt i magen.

  1. Jösses så snygg du är!!!! Ljuvliga byxor, vilken storlek har du och måste du ha klackar till? Ha en fortsatt underbar helg! Kramar

  2. Sicken härlig lyx och flärd 😃
    En liten fråga nu när du la upp ett foto på flygplansvingen…vet att du inte gillar att flyga..Hur hanterar du din flygrädsla?
    Är själv mega mega rädd men har ändå bokat en Londonresa inför födelsedagen och går nu bara o gruvar mig för flygningen…🙄
    Några heta tips förutom en lång barsittning?
    Ha en härlig Parisvistelse och shoppa nu en massa snygga saker som du kan visa oss sen 👍

    1. Jag utsätter mig, och så sysselsätter jag mig så att hjärnan inte hinner varva upp – oftast med att läsa eller prata :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg