Att fortsätta med Parisandet!

 

Var var vi nånstans?

Jo! Det är lördag och vi ska göra Paris dag två. Vi skulle till mässan men först skulle vi hinna ta en snabb runda för lunch och lite sånt – när man väl kommer ut till mässan så kommer man ju liksom ingenvart och får hålla till godo med maten som finns där (maten i Paris är dyr över lag men på mässan slår den alla rekord – jag har bland annat betalat 175 kr för en kopp Instant Noodles och en burk Lipton, hahahaha). Så vi la ett eftermiddags/kvällspass på mässan på lördagen och gick först en liten runda i det vackra Paris.

 

 

På tal om vackra – de där två då?!

Såna pumor.

 

 

Det. Är. Ju. Så. Fint!

Titta bara på lyktstolparna! Jag tycker att Paris ser ut som om Gud gjort Baz Luhrmann till ett saltkar och sen saltat utav bara helskotta över hela staden – allt är liksom snirkligt och filmiskt och som en slags kuliss.

Jag är förälskad så det skvätter om det.

 

 

Inne på Bobby Brown fick vi en 5 minute makeup av snabba, tjusiga kvinnor som gjorde oss fabulösa mitt på förmiddagen.

Nelly blev så fin i sitt läppstift, ni kommer se snart,  att jag var tvungen att köpa det till henne.

 

 

Sen blev vi indragna i en butik och fick händerna tvättade av en hipster.

 

 

Och sen var det dags för lunch och jag åt mozzarella/tomat och njöt med bästa sällskapet.

 

 

Sen mässa!

Så, så stort att det liksom inte GÅR att se allt. Ni ser gången – i oändlighet löper den och så finns det ju hundra såna åt varje håll och olika hallar med olika stilar. Vissa hallar kunde man skumpa direkt (Typ Elegance med Versace-porslin och tunga kristallkronor och sånt) medan andra är spot on, som Cozy och Children och Eclectic.

 

 

Lite favoriter?

Bland annat dessa fantastiska posters åt vänster och så vackra, tvättbara barnmattor åt höger.

Där gick vi länge och letade, tittade, frågade, vände på saker och antecknade.

 

 

Sen blev det kväll och vi hamnade här!

Minns ni?

Olivier, hårfrisören, och hans två hundar.

 

 

Jenny fick luggen klippt och vi alla tre tog en blowout och blev mycket franska.

 

 

Detta är före! Ni ska få se resultatet sen.

Och det var nästan hela lördagen det! Inte klokt vad man kan hinna med när man håller igång non stop; både mässa och handtvätt och hår och gud vet allt, och då har vi ännu lite kvar innan det är godnatt.

Och nu är jag hemma igen och ska försöka få upp veckans mat lite senare till er, väskan ska tömmas och jag har m ä n g d e r av bilder kvar att gå igenom och allt annat såntdär som hör till när man kommer hem. Men ha en fin start på veckan så länge så tittar jag in lite senare med veckomatsedel.

Tack för att ni hänger med.

Kläder i inlägget: Nelly har tröja från Maison Scotch som nu är på rea (här) och på mig syns världens snyggaste bas-Tshirt som jag hade under koftan (här). Och i samarbete med CountryDreams får ni 20% på allt till ord pris till och med på söndag med koden PARIS.

 

4 kommentarer till “Att fortsätta med Parisandet!

  1. Åååååh Emma! Jag får gåshud (av njutning) när du skriver sånt som liknelsen mellan Luhrmann och saltkaret! Önskar att min hjärna vore lika bra på associationer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg