Att ha Frukost med Emma!

 

Och så var den klar – den allra första Frukost med Emma! Så himla, himla roligt med alla frågor ni skickat in; jag är helt snurrig! I det här klippet pratar jag om hur man ”hittar sig själv” om man nu känner sig lite borttappad, hur man kan tänka när man är konflikträdd och hur man kanske blir en starkare person – så det är inga fjäderlätta ämnen kanske, och det är ju trots allt 20 minuter *host* men ni har ju klarat längre än så innan (man behöver ju inte TITTA hela klippet, går ju alldeles utmärkt att ha det som podd och lyssna istället).

Idag ska jag försöka fixa en smidig kamera till det här så det blir bättre kvalitet än med datorn, och så ska jag boka in gäster. Jag tänkte att om jag annonserar vilken gäst jag ska ha så kan man ju få komma med specifika frågor? Nästa gång tänkte jag att vi tar med Nelly, så har ni något specifikt ni vill att VI TVÅ pratar om så hojta till. Och det kommer såklart ett ”vanligt” inlägg ikväll också för er som gillar det.

Men det första avsnittet av Frukost med Emma, alltså!

Hoppas ni tycker om.

29 kommentarer till “Att ha Frukost med Emma!

 1. Absolut ÄLSKADE ”Frukost med Emma”!
  Hur du utgick ifrån dig själv, berättade hur du gjort och tänkte, att du poängterade att alla personlighetstyper är ok osv.

 2. Tack för det fina frukotsällskapet! Beundrar dig på många plan, främst din styrka och ditt självklara sett att se på situationer. Beundrar också din förmåga att driva igenom saker och dessutom göra det snabbt. Som uppstarten av detta format tex.

 3. Älskar formatet! Vad bra du är på att vara du och låta alla andra vara som de är, beundrar dig för det!

 4. Underbart härligt sällskap på morgonen och kloka ord att tänka på. Härligt upplägg helt enkelt😍
  Ha nu en riktigt bra dag!
  Kram

 5. Wow så härligt! Mer sådant här! Roligt, äkta och spännande att få höra hur du tänker! Tänker att ibland är det lättare att hitta sin egen röst om man har någon annan att ta som utgångspunkt eller som man liksom kan förhålla sig till än från tomma intet hitta sin röst

 6. Underbart Bra Emma ❤️ Ser fram emot nästa möte så här, Frukost med Dig.
  Det känns att Du är Dig själv och delar och ger från Ditt perspektiv och Det gillar jag starkt.

  Sedan var Din gäst idag ett trevligt inslag, Din största fyrbenta familjemedlem.
  Att få möta spralliga Söta Spöket en liten stund skulle vara härligt, och höra hur
  Du stärkte henne när hon kom in som ny i flocken.
  Varmt Tack och Ljusa Kramar från Ninni.

  1. Åh Ninni! Du verkar vara en så himla härlig och varm person. Jag blir så glad varje gång jag går in och läser dina kommentarer.

   1. Åh TACK😌vad Du värmer mitt hjärta…om Du visste vad mycket de orden betyder för mig nu ikväll,
    Ljusa Kramar vill jag ge Dig Nelly,
    Ninni.

 7. Bästa frukost sällskapet man kan ha så här mitt i veckan 🙂
  Älskart ❤
  Spännande att få dela frukost med dej igen 😊
  Ha en jätte bra dag
  Kram

 8. Herre jävlar i min lilla låda. Du är ett geni. Ärligt, härligt och helt fantastiskt! Som att dricka te med världens bästa vän en morgon mitt i veckan – hur fint!!? Älsk på den.

  Puss & tack
  Anna

 9. Il est dommage qu’il n’y ait pas de traduction.
  Bisous de France
  It is too bad there is no translation.
  Kisses from France

 10. Fantastiskt bra! Så roligt att få höra dina tankar kring olika ämnen och att du bjuder in oss i din värld en stund. ❤

 11. Åh du är ju helt fantastisk Emma! 💕 Så jordnära och klok 👍🏼 Ser verkligen fram emot nästa ”frukost med Emma” ! Kram/T

 12. Detta klippet träffade mig rakt i hjärtat, du är klok som en bok som man brukar säga! Att vara sig själv är något jag får jobba på varje dag, har alltid varit rädd för att göra och säga fel och börjar äntligen inse det här med att det inte finns något som heter ”perfekt”. Ser fram emot nästa klipp!

 13. Hej Emma! Jag har en liten livskris som jag så gärna skulle vilja veta dina synpunkter och tankar kring.. jag vill dock inte skriva om allt här bland kommentarerna ifall du inte skulle ta upp mitt ”issue” så att säga…finns det någon annanstans som man kan skriva sin fråga till dig än här? Tacksam för svar!
  Kram Hanna

 14. Fantastiskt bra och klokt sagt!!! Jag själv är en som pratar mycket, skrattar högt osv. Vet att det kan vara störande för vissa människor. Kanske för att de själva vill men inte vågar lyfta på locket. Men när jag umgås med mina vänner som är ”likadana” känns det alltid bättre. Du är en klok kvinna och bra på att förklara utifrån dig själv. Stor kram! Ser fram emot nästa frukost, fast då vill jag ha kaffe!

 15. Du är fantastisk! PÅ alla plan 🙂
  Mot förkylningen som du har kan jag rekommendera en nässköljare från apoteket. Ser lite pervers ut, men jädrar va skönt det är att skölja med ljummet saltvatten. Rensar ut allt som är täppt och snorigt, å saltet tar kål på ev bakterier. Sen kan du prova noseoil fr apoteket. den smörjer slemhinnorna i snoken och kan stanna av ett hejdundrande snorande som aldrig tar slut.
  Absolut inget illa ment, mer än att jag hör din förkylning, å vet hur träligt det är.
  En annan bra grej med den är att så fort du känner antydan till förkylning, skölj, det försvinner å får inte fäste 🙂
  Stor kram Åsa

 16. Hade gärna tittat men jag har inte tiiiiid. Jag försöker hinna med ”mina” bloggar men att titta och lyssna kommer längre ner på priostegen. Så långt att det oftast inte blir gjort…. 😉😊

 17. Så bra! ❤ Hur fantastisk är du inte som bara dyker rakt in och gör! Du är fantastisk inspiration med så mycket klokt att dela!
  Tack!

 18. Underbart! Sitter på ett flyg på väg från sthlm. Nu säger de att man måste stänga av mobildata men aahh vill bara säga tack för stunden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg