Att visa det sista från Paris.

 

Så var det dags för vår sista dag i Paris!

Vi checkade ut från hotellet, tog en frukost på Starbucks och gav oss sedan iväg till mässan igen för att försöka hinna med det allra sista innan flygplatsen kallade och vi skulle åka hem. Det var kyligt men med strålande sol på morgonen, och vi ville egentligen inte alls vara klara med Paris för den här gången utan skulle helst haft en helg till med bara ledig tid tror jag om man nu fick bestämma.

 

 

Jag såg ut såhär!

Blus med halvhög hals och ett litet ”veck” fram, svarta höga byxor, kofta och kappa. Och sköna skor.

 

 

Väl på mässan plöjde vi en hel del, men då var jag så förkyld att jag hade börjat bli lite simmig i blicken och helst ville lägga mig i en av montrarnas sängar och säga godnatt ett tag. Men den här vackra lilla hästen fastnade jag för! En underbar mojäng för barnrum som galopperade i luften med hjälp av en liten motor.

 

 

Inne på mässan var det varmt och gick man ut och stod i lä var det nästan som vår – vi hann få en liten försmak på våren iallafall, även om det kommer dröja länge innan den kommer hit. Nelly hade lockar kvar i håret sen kvällen innan och var på gott humör, som alltid.

 

 

Så tog vi en sista överprisad lunch på mässan,

och sen var det taxi till flygplatsen med en rolig taxichaufför och väl på plats hittade Nelly ett par solglasögon hon letat efter länge och jag kan ha köpt ett halvt kilo Twix (eftersom Twix är det godaste som finns och eftersom storleken på godsförpackningar i taxfree-butiker alltid är sådär modesta). Och sen flög vi hem helt utan förseningar eller trasiga dörrskruvar och så var Paris över för den här gången.

Tänk så fort en helg kan gå.

Kläder i inlägget: Jag har blus från Dante6 (här) och kofta från Day (här) och kappan från Morris (här). Byxorna är gamla från Asos. Nelly har blus från Pepe Jeans (här) och svarta bootcutbyxor från Jumperfabriken (här). Och i samarbete med CountryDreams får ni 20% på allt till ord pris till och med nu på söndag med koden PARIS.

 

7 kommentarer till “Att visa det sista från Paris.

  1. God morgon!
    Sitter här med morgonkaffet på min lediga dag och njuter av alla dina Parisbilder, gud va fantastiskt. Var där en gång för kanske.. tja 15 år sedan, då en killkompis jobbade där, det var helt fantastiskt. Vi gick på häftiga restauranger och nattklubbar, hänge på trappan utanför Sacre Coeur och lyssnade på alternativa musiker, gick på marknader och självklart knatade upp i Eiffeltornet och annat turistigt sevärt i denna fantastiska stad. Måste ta en tripp dit bång gång snart..

    Superfin blus du har på dig här, urtjusig.

    Kram och ha en fin dag 🙂
    Catta

  2. Din blus är jättefin! Och Nellys outfit vill jag kopiera rakt av!! Tack för all inspiration du ger via bloggen. Sitter och hoppas på en ny ”Frukost med Emma”! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg