Att ha en fräschare paus.

 

Titta vad jag fick på posten häromdagen! En Pausbox!

Det är ett företag i Lund som tagit fram konceptet; en prenumerationstjänst på ekologiska (ofta veganska, dock inte 100% av sakerna), GMO- eller glutenfria mellanmål. Tanken är att man ska få prova nya snacks man kanske inte sett innan och kunna dyka ner i mellanmål som känns fräscha och gör gott. Dessutom ofta från mindre företag som kanske annars inte skulle kunna nå ut till konsumenten på samma sätt.

 

 

Allt man får med är redo att äta, inget som behöver förberedas utan du kan bara ta vilken av snacksen du vill och stoppa ner i väskan så är den redo att ätas närhelst under dagen det kan tänkas vara läge. Boxarnas skickas ut en gång i månaden (runt den femtonde) och finns i två storlekar; Lagom och Generös (den senare är bra om man är en familj som vill dela).

 

 

Om du är nyfiken på Pausbox eller vill ha en egen prenumeration kan du kika in HÄR. Just nu får man en rabatt på 100 kr med koden NYKUND i samarbete med Pausbox och varje ny prenumerant får dessutom en fri Snacktube (ett litet provsmak kan man säga) i väntan på sin riktiga box.

Perfekt för dig som vill ha noga utvalt, småskaligt och naturligt.

 

Rekommenderade inlägg