Att ha lite bilder från en lördag när alla var friska.

 

Även om det känns som alla varit sjuka i en evighet nu så är det ju inte så. I lördags var vi minsann friska och ute på stan! Ska vi kika lite på vad man kan göra en frisk lördag i Ystad?

Det går ganska så fort (ha!).

 

 

Man kan vara fabulös!

Iallafall om man heter Leo. Då kan man sporta sina coolaste solglasögon på kullerstensgatorna med solen i ryggen. Är man mamman kan man ha ganska coola solglasögon själv, och även bära en baby på höften.

 

 

Där är vi allihop!

Mina älskade pojkar. Jag var klädd i mössa från FootWear här i Ystad, jacka Parajumper, tröja från HunkyDory ni sett 100 gånger nu (här) och en klänning minsann! Man kan ha klänning i januari om man har strumpbyxor och en tjockare tröja och om klänningen i sig själv inte är flortunn (klänning finns här <-<- och är fotad i samarbete med CountryDreams).

 

 

Man kan ju även spatsera runt på upptäcksfärd alldeles själv om man vill.

 

 

Och vara förtjusande i vanlig ordning.

 

 

Sen kan man ta igen sig på EspressoHouse (och nog börja bli lite glansig i ögonen).

 

 

Och fika med stil!

Så exakt det gjorde vi i lördags. Och nu är det onsdag och jag har blivit av med febern jag hade igår och tänker tvinga i mig Alvedon och åka på modemässan, för har man haft spya i håret så behöver man faktiskt ett litet avbrott av full och total flärd nånstans där risken är ganska liten att någon kräks på en, så är det bara (obs på att Noah inte hade vinterkräkis utan bara hostade så mycket att han kräktes, jag är ingen vandrande vinterkräksbomb).

Så precis det är planen för idag – sminka bort förkylningen så gott det går och sen se till att ta mig över till Köpenhamn för lite välförtjänt inspirationstid.

Oh yes.

 

2 kommentarer till “Att ha lite bilder från en lördag när alla var friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg