Att kunna vinna vilket set du vill från Chantal Thomass!

 

Åhååå, NU har jag en tävling åt er må ni tro!

Jag Ä L S K A R ju Chantal Thomass; hennes underkläder är som en liten dröm och det finns inget märke jag vill ha snudd på allt från så som jag vill från Chantal – jag har några set och de är mina favoriter, tröttnar aldrig. Det är sådär retro-flirtande och vackert precis allting.

Och i samarbete med La Leia kan nu en av er vinna ett eget set från Chantal Thomass! Alldeles underbart lägligt nu inför alla hjärtans dag (och man behöver ju faktiskt ingen partner eller dejt för att klä sig i vackra underkläder ens på alla hjärtans, så det så).

Vinnaren får själv välja vilket set (bh + trosa) hen önskar och tävlingen går till som följer:

1. Välj ut vilket set du skulle vilja vinna och skriv i en kommentar här nere under inlägget vilket du valt. Allt du har att välja på hittar du HÄR.

2. Svara i din kommentar även på frågan: I vilken stad ligger La Leias fysiska butik? Svaret går att finna på hemsidan HÄR.

3. Om du vill får du gärna gilla La Leia på Instagram (@laleia_se) eller på Facebook HÄR.

KLART!

Tävlingen pågår till och med nu på tisdag den 7 februari klockan 13:00.

För dig som hellre slår till på ett set eller flera redan nu har La Leia just nu dessutom 15% på allt från Chantal Thomass – rabatten är redan avdragen. Själv har jag den här och den här som jag älskar, och såklart de bästa trosorna – dessa.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MARITA – DU HAR MAIL!

Rekommenderade inlägg

73 thoughts on “Att kunna vinna vilket set du vill från Chantal Thomass!

 1. Vilken fantastisk tävling! Tack för att du introducerat oss till denna ljuvliga butik som finns i Malmö. Jag köpte nyss en ljuvlig bikini med en helt underbar hjälp via mail av dem( minskade stl runt om och ökade på kupan och den satt perfekt). Jag följer dem på fb och har deras nyhetsbrev. Om jag skulle ha tur att vinna önskar jag mig http://www.laleia.se/p/underklader/bh/axelbandslos/encensmoi-svart-balconette-bh.html och http://www.laleia.se/p/underklader/trosor/trosa/encensmoi-svart-trosa.html. Ha en fin kväll! Kramisar

 2. Uhh gravid som jag är så är det ju bara att drömma om små söta trosor o snygga bhn. MEN om jag nån dag kommer ner till min vanliga storlek så skulle :
  AUDACIEUSE BYGEL-BH SVART och AUDACIEUSE TROSA SVART vara härliga! Butiken finns i Malmö.

 3. Som student med ganska skral ekonomi är det inte ofta jag unnar mig fina underkläder så att vinna detta hade ju varit underbart! Mest för min egen skull såklart men kanske lite lite för den där killen jag knappt vågar erkänna ens för mig själv att jag gillar. La leias butik ligger i Malmö.
  AUDACIEUSE BYGEL-BH SVART och AUDACIEUSE TROSA SVART är mina favoriter.

 4. Jaa vilken rolig tävling! Om jag vinner skulle ja vilja ha encens moi svart bygelbh och encens moi svart trosa!butiken finns i Malmö!

 5. Superrolig tävling! Den svarta Encens’moi bygel-bh och den svarta stringtrosan i samma serie skulle jag mer än gärna vinna, tror även min sambo skulle bli överlycklig. Affären ligger i Malmö

 6. ÅHH vilken dröm! Jag hade valt
  NOEUDS ET MERVEILLES BALCONETTE BH SVART med matchande trosa! Butiken ligger i Malmö 🙂

 7. Men åh schyssta bananer vilken trevlig tävling! Jag hade mer än gärna svassat runt i NOEUDS ET MERVEILLES BALCONETTE BH BEIGE samt NOEUDS ET MERVEILLES HÖG TROSA BEIGE.

  La Leia ligger tyvärr i Malmö, alldeles för långt bort. Tur att nätet finns.

 8. Åh vilken härlig tävling! Jag har upptäckt denna fantastiska Malmö-butik genom dig och beställt två gånger på nätet eftersom jag bor i Stockholm. De två olika bh har varit supersnygga och servicen från La Leia har varit verkligen förstklassig! Kommer bli fler köp i framtiden men jag skulle bli överlycklig för vinst och skulle då välja ENCENS’MOI VIT BALCONETTE, med den höga vita tillhörande trosan.

 9. Wow, brukar gå in och drömma lite varje gång du länkar till butiken. Och önskar också varje gång att jag bodde lite närmare Malmö (där butiken ligger) för att kunna klämma och känna på godsakerna.
  Skulle jag vinna skulle jag välja den svarta Encens’moi bygel-bhn med tillhörande trosor (den som bara heter Trosa). En svart bh saknas verkligen i garderoben just nu.

 10. Om jag vann skulle jag välja ENCENS’MOI VIT BALCONETTE. Butiken ligger i Malmö. Hälsningar Maria i Dalarna

 11. Åh vad roligt! Som student har man sällan råd att unna sig såhär fina underkläder så jag håller tummarna! 😀 Malmö ligger den fysiska butiken i, som jag bara kan tänka mig är helt magisk – även om jag tyvärr inte bor i närheten och fått uppleva den än. Jag skulle gärna vinna;
  Trosor: http://www.laleia.se/p/underklader/trosor/string/noeuds-et-merveilles-stringtrosa-svart.html
  BH: http://www.laleia.se/p/underklader/bh/helkupa/noeuds-et-merveilles-balconette-bh-svart.html
  Strumpebandshållare: http://www.laleia.se/p/underklader/strumpebandshallare/encensmoi-svart-strumpebandshallare.html
  Strumpor: http://www.laleia.se/p/nyheter/bas-seamed-stockings-60027.html

  😀

 12. ALRIGHT! För en dam (aka myself) med små boobs och breda höfter skulle jag säga att AUDACIEUSE BUSTIER TRIANGEL SVART + NOEUDS ET MERVEILLES HÖG TROSA SVART passar perf. Så jag hoppas! Butiken ligger i Malmö!

 13. Noeuds et Merveilles balconette Bh svart med hipstertrosa till ser ju väldans fräsiga ut. Butiken finns i Malmö.

 14. 1. Refined Glamour Hipster. I detta set hade jag känt mig som en Kvinna. Vavavoom! Kanske hade jag vågat bjuda hem någon?
  2. Malmö
  3. Gillar redan LaLeia på instagram!

 15. Butiken finns i Malmö. Aldrig haft så fina underkläder så om jag vinner då väljer Noeuds ET merveilles push-up bh samt trosor som matchar i svart 😘
  Kram Magdalena

 16. Affären ligger i MAlmö väldigt vackra underkläder.Skulle välja den svarta bh’nEncen;s svårt är alltid stiligt tycker jag

 17. Himmel, vilken alldeles underbar tävling!! Klart jag vill vara med! 🙂
  Har levt med min själsfrände och bästa vän i “hundra år” och aldrig var jag beredd på att sjukdom skulle ta honom ifrån mig. Jag har haft en lång resa fylld av sorg, rädsla och ångest och kämpat som en liten gnu för att komma tillbaka själsligt. Nu börjar jag våga tänka tanken på att jag kanske får möta Kärleken igen och dessa ljuvligheter från La Leia kan ju inte annat än fylla en med självförtroende och hopp!
  Butiken bor i Malmö och om jag har turen med mig önskar jag mig den vita balconette Encens´Moi med tillhörande vit trosa.
  Varm kram och trevlig helg raraste! <3

 18. Åh, vilken härlig tävling! Om jag vinner önskar jag ENCENS’MOI SVART BALCONETTE-BH med tillhörande ENCENS’MOI SVART TROSA. Butiken ligger i Malmö.

 19. Åh, vilken härlig tävling! Om jag vinner önskar jag ENCENS’MOI SVART BALCONETTE-BH med tillhörande ENCENS’MOI SVART TROSA. Butiken ligger i Malmö.

  (Blev fel i min mailadress på förra kommentaren).

 20. Vill ju säga allt för det är för mycket fint men jag föll verkligen för NOEUDS ET MERVEILLES PUSH-UP BH SVART

  Butiken finns på södra förstadsgatan i Malmö

 21. Efter två graviditeter och sedan en viktnedgång på 45 kilo så dels fantastiskt roligt med underkläder som jag faktiskt känner mig fin i men också väldigt välbehövligt med nya så det hade verkligen varit jätteroligt att vinna ett set.
  Om jag vinner så skulle jag vilja ha:
  http://www.laleia.se/p/underklader/bh/helkupa/noeuds-et-merveilles-hipstertrosa-svart.html
  Och
  http://www.laleia.se/p/underklader/bh/helkupa/noeuds-et-merveilles-balconette-bh-svart.html
  Den fysiska butiken finns i Malmö.

 22. Vilken fantastisk tävling! Har varit inne på deras hemsida så många gånger och funderat på att köpa en fin ny bh men plånboken säger alltid nej. Om jag skulle vinna så skulle jag välja
  ENCENS’MOI SVART BYGEL-BH och den höga trosan i samma serie. Så fint! 😍 Den fysiska butiken ligger i Malmö.

 23. Jag som annars bara har underkläder från Ullared skulle känna mig väääldigt exklusiv i BH:n Noeuds et Merveilles Push-up bh Svart och de höga trosorna i samma serie. Butiken finns i Malmö.

 24. Så fina underkläder! Men vi är väl många här som känner att de är lite “out of reach” för våra plånböcker. Så jättekul tävling! Jag önskar mig Noeuds et Merveilles Balconette Bh Svart och Noeuds et Merveilles Hög Trosa Svart.

  Butiken ligger i Malmö. (vet ju alla som läser din blogg 🙂 ).

 25. Waow så kul med tävling.
  Den fysiska butiken finns Malmö och jag skulle vilja vinna merveilles hög trosa i svart stl 40 Tack
  Har inte några underkläder i märket och vill gärna prova dina favoriter Emma.

 26. Refined Glamour Strapless Ivory kan vara nåt av det vackraste jag sett! Är kanske lite knasig på så vis men använder bara axelbandslöst alltid:)!
  Butiken ligger i Malmö och har ett fantastiskt instagramflöde

 27. Härlig tävling! 🙂
  Efter en start på året med mycket jobb hade det varit härligt att få lyxa till det med NOEUDS ET MERVEILLES BALCONETTE BH SVART med matchande trosa!
  Butiken ligger i Malmö, ser ut som en riktig godisbutik! 😉

 28. Wow, vilken tävling! Jag skulle välja
  NOEUDS ET MERVEILLES HÖG TROSA SVART och
  NOEUDS ET MERVEILLES PUSH-UP BH SVART. Butiken ligger (tyvärr för oss i norra Sverige 😉 i Malmö!

 29. Är gärna med och tävlar! Drömmen att vinna vore ju såklart den prickiga /encensmoi-balconette bh med tillhörande trosor. Superfint!! Butiken ligger i Malmö.

 30. Fantastiska, fabulösa och snyggt under ytan. Skulle älska att gå runt i NOEUDS ET MERVEILLES PUSH-UP BH SVART och NOEUDS ET MERVEILLES HÖG TROSA SVART. Butiken finns i Malmö och är lockande i sig. Följer redan på insta

 31. Vilken toppentävling!
  Om jag har turen att vinna skulle jag välja Noeuds et merveilles push-up bh svart och Noeuds et merveilles hipstertrosa.
  Nu vet jag vilken butik jag ska besöka nästa gång jag är i Malmö😀

 32. Encens’moi balconette bh prickig och Encense ‘Moi Trosa prickig hade jag känt mig fransk i! Malmö är staden !

 33. Åh vilken härlig och rolig tävling.
  Skulle gärna klä mig i ENCENS’MOI bh med den höga trosan i samma serie och få känna mig så där slående lyxig som sällan sker med småbarn runt benen, vore väldigt roligt.
  Affären ligger i Malmö.

 34. Vilken härligt pepp tävling – fin under vill man ju såklart vara!!
  Jag förälskade mig i Noeuds et Merveilles höga svarta trosa + bygelbehån. Wawwawoom!! 😉
  Butiken ligger i mysiga Malmö och nu ska jag genast gå in på Instagram och följa för jisses vilka fina grejor!
  Kram på dig och fortsätt med vad du gör för det gör du ju så himla bra <3

 35. Fin tävling
  I Malmö ligger affären
  De jag genast fastnade för och vill vinna är Noeuds et merveilles balconette bh Beige
  och Noeuds et merveilles hipstertrosa Beige
  /Ann-Sophie

 36. Jag har längtat efter dessa underkläder sedan du visade dem första gången. Självklart hade jag velat ha det snygga setet som heter esens moi med hög trosa och balconette bh. Strumpbandshållaren hade inte heller varit fel att ha till vår barnfria getaway weekend eller varför inte för att bara få gå runt o känna dig lite sexig en vardag! Den fysiska butiken ligger i malmö

 37. Audacieuse vadderad bh & tillhörande boxer string i svart!
  Oh lordie….!
  Mega “villhöver” 2.7
  & i Malmö såklart!

 38. Kul med tävling!
  Bh-n som heter “NOEUDS ET MERVEILLES PUSH-UP BH SVART” med matchande trosa skulle jag känna mig väldigt fin i.
  Butiken ligger i Malmö.

 39. Hej! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha NOEUDS ET MERVEILLES PUSH-UP BH BEIGE med tillhörande beiga hipstertrosor. Butiken finns i Malmö.

 40. Denna fantastiska butik ligger i Malmö!
  Jag tycker man känner sig sexigare och finare när man har snygga undisar- även om jag själv bara Vet om det inget det en liten powerboost!! 😉
  Dessa är magiskt vackra och mina ögon föll för Noeuds et Marseille push-up bh svart och de otroligt fina hipstertrosorna i samma serie!

 41. Underbart att få chansen att kännas sig lite dekadent i dessa franska underkläder, om jag vann så är det setet -AUDACIEUSE BOXER STRING SVART & AUDACIEUSE VADDERAD BH SVART, som önskas. Tror även att den äkta maken skulle uppskatta det.
  Butiken ligger i Malmö – fantastisk personal som är proffs på det man behöver!

 42. Som stolt kvinna av Malmö så är La Leia en självklarhet! Chantal T är favoritmärket (näst efter Marlies så klart ; ) ) o har inte provat en enda modell som inte suttit som helgjuten : )
  Brukar ge mig själv en eller ett par BHar (inkl trevligt butiksbesök) på min födelsedag, men åkte på en tokigt jobbig influensa i år o fick spendera födelsedagen till sängs : (
  SÅ detta hade ju varit det absolut bästa plåstret på såren!

  Skulle älska:
  AUDACIEUSE VADDERAD BH SVART med matchande AUDACIEUSE BOXER STRING SVART

  //Josefin

 43. Encens’moi svart bygel bh, fanns i kupa E, och det behöver jag oftast. 🙂 matchar den med den svarta höga trosan. Har just nu endast en bh som riktigt passar. Resten är tok förstora. 🙁 butiken ligger i Malmö 🙂

 44. Wow vilken tävling! Jag hade valt Encens` moi svart bygel bh och stringtrosa ! Bor i Malmö där den lilla butiken finns och har svårt att låta bli att snegla på de vackra skapelserna som jag drömmer om att en dag ha råd att bära.

 45. Finaste NOEUDS ET MERVEILLES bygel bh och hipstertrosa skulle vara härligt att få!
  Bästa butiken och bästa servicen av Erica och co finns i Malmö. //Linda A

 46. En amningstrött byst kan behöva ett lyft. En trumpen rumpa önskar nytt och schyst. Skira och mjuka ljuvligheter, som leder till nya möjligheter. Och har vi tur till fler graviditeter…

  Hade älskat Noeuds et Merveilles balconette BH svart tillsammans med Noeuds et Merveilles hög trosa svart. Butiken ligger i Malmö!

 47. La Leia ligger i Malmö, Södra Förstadsgatan.
  Den som jag skulle gärna vinna för min fru är: AUDACIEUSE Bygel BH Svart och Boxer string.

  Gillat på FB för längesen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *