Att ha ett serietips!

 

Alltså, ni MÅSTE se den här på Netflix!

Santa Clarita Diet är med Drew Barrymore som gör sig helt fantastiskt som helyllemamma/mäklare som råkar bli en zombie och nu försöker fortsätta livet som vanligt, minus den lilla detaljen att hon är ödöd och äter människor. Helt hysterisk serie – som en slags mix mellan Orange is the new black och Dexter, typ? Lättsam och beroendeframkallande.

Här är trailern:

 

 

Så har ni inget bättre för er ikväll, bänka er!

Jag kan knappt vänta att fortsätta, har nog bara en två-tre avsnitt kvar.

 

10 kommentarer till “Att ha ett serietips!

  1. Haha ja, jag började titta på den igår…gissa om jag blev förvånad av handlingen när jag struntade i att läsa vad den handlar om innan 🙂 Men jätterolig när man vant sig lite!

  2. nej men stopp! vet att du inte gillar pekpinnar men detta måste vara bland det sämsta jag sett på länge, trots den vackra familjen och lyxiga miljöer så blir den inte sevärd ens av den anledningen. Realistiska mord, skärningar i armarna och gnag på människodelar i en ”humoristisk” anda känns så himla äckligt och lite krystat, får inte till något skratt, vet ej vad som är den roliga poängen…jag börjar nog bli för gammal eller så begriper jag mig inte på det lustiga med blod slaffs och fattig handling. Nej stäng av datorn och låt näthinnorna vila en stund istället.

    Med vänlig hälsning Mia

  3. Men du måste ju se Riverdale på Netflix! Fantastisk serie! Minuset är dock att den är helt ny och det finns endast 2 avsnitt just nu (kommer nytt varje fredag) 😂 Så galet bra!!!

    Tack för en fantatisk blogg med fantastiska bilder, läser sällan din blogg i telefonen! För dina bilder förtjänar liksom att ses i större format på datorn och inget annat ✨

    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg