Att ha ett par jeans och fyra olika stilar.

 

Åh, igår hämtade jag upp Nelly och sen åkte vi till Gamla Vattentornet här i Ystad som jag hyrt för förmiddagens fotografering. Det är för övrigt ett tips om ni letar location häromkring; underbar miljö! Men iallafall; vi skulle fotografera något jag velat göra ett tag: ett par jeans och fyra olika stilar. Jag tycker det är så himla roligt hur man kan ändra ett helt uttryck på ett plagg genom att kombinera det med olika saker, och nu fick jag sätta ihop fyra olika stilar baserade på ett och samma par jeans åt Country-Dreams.

Ska vi kika?

Först:

 

Jeansen som jag valde att utgå ifrån är ett par kortare med råa fållar från Hunkydory (ganska små i storlek skulle jag säga) – det känns som en rolig jeansmodell nu i vår om man vill ha ett par som bryter av mot de mer klassiska. Jag är ju inte så lång så på mig slutar de inte riktigt i optimal längd, men det går bra ändå.

Här kombinerade klassiskt med stövlar och vit skjorta.

 

 

Nu när det fortfarande är kyligt tycker jag det är så himla snyggt med stövlar eller högre boots till den längden på jeans! Dessa stövlarna hade perfekt klackhöjd för att vara bekväma och klara en hel dag.

Och blåjeans med vit skjorta funkar ju alltid.

Nästa:

 

Ibland kanske man vill vara klassisk men har någon detalj som sticker ut? Det gillar iallafall jag.

Här är det samma par jeans, fast med en underbar kavaj med guldknappar och revärer och en t-shirt som är så snygg att det inte är klokt. Och ett par sneakers i nättare modell och rolig färg livar upp.

 

 

Där ser ni t-shirten lite mer! Hur fin?!

 

 

Jo. Vi hade ganska roligt den förmiddagen kan man säga.

Ska vi gå vidare?

 

 

Åh, det här är nog min favorit! Tror jag. Så himla svårt att välja.

Men väldigt ”trendig” med nätstrumporna, blusen med perfekt print och knyt i halsen samt de där mule-skorna jag m å s t e ha i vår. Får köpa dom.  Som att gå på luft dessutom!

 

 

Vill. Ha. Allt!

Så det var den trendiga looken det. Och då har vi alltså en kvar!

Vilken?

 

Den myyyysiga looken!

Ni vet, den där när man vill vara varm och mjuk och fluffig. Till den valde jag en kofta som är mer eller mindre oemotståndlig, och som dessutom går alldeles utmärkt att bära på två sätt.

 

Man kan ha den med knapparna fram för en mer klassisk look.

Eller:

 

 

Med knapparna bak! Hur smart?! Två plagg i ett liksom.

Och det var fyra stycken olika stilar med ett och samma par jeans, det. Vilken av stilarna är mest ”du”? Jag har ju valt ut alla så jag tycker såklart att alla fyra är snygga, men jag måste nog ändå säga den trendiga just nu. Och koftan. Och den klassiska med twist. Och..

Ja.

Ni fattar.

Och i samarbete med Country-Dreams har ni 20% på a l l t till ordinarie pris med koden Fru20, till och med imorgon måndag! Plaggen hittar ni som följer:

Jeans: här (lite små i storlek tycker jag, men töjde sig fint)

Klassisk: Skjorta från Lexington här och stövlar från Primeboots här.
Klassisk med en twist: Kavaj från MosMosh (här), t-shirt från HunkyDory (här) och sneakers från Cream (här).
Trendig: Blus från Baum (här) och skor från Twist&Tango (här)
Mysig: Vändbar kofta från Baum (här) och samma sneakers som innan (här)

Och för er som undrar över håret så har jag lockat det med en vanlig kontång som jag visar i filmen här, bara med lite smalare slingor per lock.

I samarbete med Country-Dreams

 

23 kommentarer till “Att ha ett par jeans och fyra olika stilar.

  1. Jag är mest imponerad av dig som modell, ditt hår är att dö för…jeansen är inte alls i min smak, för mig kommer känslan av ”flagga på halv stång” upp 😉 har gärna korta men då vill jag inte ha viden nertill. Gillar mer de andra jeansen du hade häromdagen, med hög midja 🙂 Annars om vi bortser från jeansen gillar jag nog looken med kavajen mest. Och förövrigt gillar jag de här modeinslagen, med flera olika teman, skulle kunna vara ett trevligt återkommande inslag i slutet på varje månad 😀

  2. Så bra inlägg! Jag gillar att ha lite olika stil även om jag är en bohem i hjärtat. Jag gillade klassisk med en twist mest av stilarna du visade i detta inlägg. Det vore jättekul med fler såna här poster i framtiden 🙂

  3. Jag gillar alla de fyra olika stilarna,kanske mest den trendiga (= du blir fin på bilder och snyggt när håret är lockigt,du passar verkligen i allt!mer sådant här inlägg med mode, det är kul att få tips (= ha en fin söndag (=
    Kramar.

  4. Alla stilar var super, tror det är du som gör det! Koftan föll jag direkt för, men slut i small, kanske man törs gå upp en stl. Hur tycker du den är i storlek? Kram vackra du

    1. Ha ha ha jag tänkte DIREKT på dig när jag tog på den 😂 Tror M blir jättebra, den är inte så generös.

  5. Men, kvinna.. Vad vacker du är. Och så himla läcker i håret!
    (Jodå, kläderna är också fina ;), speciellt blusen med print :))

  6. Älskar den trendiga blusen men jag har köpstopp :/ Har slagit vad med en kompis om en middag med bubbel. Hoppas innerligt att den finns kvar i mars!

  7. Gillar jättemycket det här inlägget!
    Alla kläder och stilar blir så bra med dig som modell!
    Håret är underbart!

  8. Åhh underbart inlägg, blusen är såå snygg, men hittar den inte på länken du lagt!?
    Ursnyggt hår, läppar osv….. / Misan

  9. Verkligen jättesnygga kläder, jag är dock nyfiken på ditt nagellack:D Vilket märke och nyans har dina naglar på dessa bilder? Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg