Att ha en ny form av terapi.

 

Alltså, finns det något mer terapeutiskt än att baka?

Jag tror det är vädret men jag är helt besatt av att baka just nu och slänger ihop något runt varannan dag. Sockerkringlor, småkakor, kanelbullar, kärleksmums – det finns alltid något som man har ingredienserna till i kylskåpet och som får hela hemmet att dofta välkomnande.

Idag blev det kanelbullar för mig och Noah – han har en lite annan uppfattning än mig om mängden mjöl som ska adderas i degen, men över lag var vi överens om hur arbetet skulle fördelas.

Så ikväll vankas det nybakat igen! Blir en perfekt ridå över en snöslaskig fredag.

 

6 kommentarer till “Att ha en ny form av terapi.

  1. Jag med! Har bakat mer matbröd senaste månaden än jag gjort sedan hemkunskapen! Supergott och inte alls så svårt och kladdigt som jag mindes… Och mannen bakade semlor igår så det doftar kardemumma i hela huset. Mmmmm!

  2. Det är precis samma sak hemma hos oss! Kallt väder, sådär så man blir frusen in i märgen! Då vill man värma sig med nybakat ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg