Att vara på Amsterdam-mark!

 

Och så är vi i Amsterdam, då!

Flög för en gångs skull inte mitt i natten utan i alldeles lagom tid att köpa ett läppstift på taxfreen och sen leta upp sushi-stället där sushin liksom kommer på band och kan plockas när man ser något man gillar. Den bästa lunchen man kan be om, tycker jag. Alldeles färsk sushi, massa wasabi och en skvätt soja och jag är i himmelriket – och så ingefära på det.

 

 

Planet fick vi vänta på dock. I vanlig ordning. Inga dörrar som var trasiga vad jag vet, men en himla massa handbagage som skulle checkas in lite akut och försenade allt. Jag hade läsbrillorna på och försökte koncentrera mig på att inte tänka så mycket på att jag inte alls gillar att flyga.

 

 

Men fram kom vi! Och fort gick det också.

Så vi tog en taxi direkt till hotellet för att packa upp och börja förbereda för dagen, och Nelly var tjusig med en pepp Amsterdam-kille bakom ryggen. En sak jag verkligen gillar med Amsterdam är att nästan varje hus har jättehöga fönster – de går liksom nästan från golv till tak. Såna vill jag också ha.

(Klädd i kappan från Morris, momjeans från asos här, tröja Malene Birger – finns här, och skor Studio Stilista).

 

 

Här bor vi!

Och här packade vi upp och la i olika högar och pratade tills det blev mörkt och det var dags att krypa till sängs för att orka med dagens aktiviteter. Man är ju ganska trött efter resande, även om man inte åkt så långt.

Och idag vankas det alltså frukost, blowbar, foto och allmänt high life och det ska bli så himla kul att få göra Amsterdam med de där två superkvinnorna.

En lördag extra allt.

 

6 kommentarer till “Att vara på Amsterdam-mark!

  1. Å, älskar sushi! Ska tokäta det när jag firar i juli.
    Så snyggt du passar i din nya frippa. Men jag undrar, hur stylar du det för att inte håret ska trilla fram i ansiktet hela tiden när det är utsläppt?

  2. Underbar helg ni har framför er! Nelly är fab i sin outfit, ponchon hon bär, Modesto? Kram och njut 😊

  3. Alltid varit nyfiken på Amsterdam men hamnar i Barcelona varje gång (skratt) så snart kanske vi ska ta Amsterdam 😉
    Din tröja har jag & syrran letat efter idag fast i grått…tyvärr verkar den slut överallt! Jag tycker den nya fina färgen för i vår, som du har är underbar men det är ju en smaksak 🙂 Ha den bästa trippen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg