Att tanka solsken.

 

Igår hade vi prick lika fantastiskt väder, så vi begav oss till stranden!

Mormor och SockervaddsGöran, pojkarna och vi.

Det är ju helt otroligt vad härligt det är med lite solsken; man lever upp på ett helt annat vis och bara KÄNSLAN av sol på huden går underverk. Tänk; snart är vi där, vid varmare tider och konstant plusgrader och helger som spenderas i skogen vid Drömmen utan att man behöver fyra lager kläder.

Vi hade nog 7-8 grader igår och det gav en försmak av vår likt inget annat.

 

 

Vi promenerade i den mjuka sanden, letade snäckor och njöt.

 

 

Fick fötterna blöta.

 

 

Hittade skatter!

 

 

Gick på upptäcksfärd…

 

 

Och hade det så himla, himla härligt.

Noah bestämde sig efter ett tag att han behövde pröva vingarna lite:

 

 

Så han drog iväg och stod sen där bland buskarna som lilla rödluvan.

 

 

Och när vi var klara vandrade vi hem igen!

Och lagade mat och pratade och tittade på när hundarna lekte i trädgården. Min rygg blev tyvärr kaputt igår, den gör ju så med jämna mellanrum, så jag fick ligga i sidoläge och maxa TENS-maskinen senare på kvällen men det var lätt värt en långpromenad på stranden för det.

Idag verkar solen inte ta paus, så vi får se vad vi hittar på denna söndag. Först startar vi med en rejäl frukost iallafall, alla söndagar med gäster kräver en sådan, sen får vi se.

Alltså HEJ VÅREN!

Vi är så glada att du knackar på.

 

12 kommentarer till “Att tanka solsken.

  1. FANTASTISKT HÄRLIGA bilder!!! Ser underbart ut!!! Fin gren din man hittade!! Såna gillar jag! Man kan göra så mycket med dem. Ha en fin dag.

    Kram Anna

  2. Ser fantastiskt ut! Lite mer vårväder än här i Sälen kan man säga… I och för sig bra för oss som inte är färdiga med vintern än. Träffade några från Skåne igår som berättade att det var +15 när de lämnade hemorten för att styra mot fjällen. Fascinerande med kontrasterna inom landet denna tid på året!

  3. Härliga färger! Har också njutit av sol i helgen, vårvinterväder med smält och dropp i veckans nyfallna snö. Jag sörjer alltid slutet av vintern men njuter också av våren. Igår i skogen, mycket nöjd med mina mobilbilder 🙂

  4. Vilka härliga bilder 😊
    Måste fråga dig. Vet du skrev om chokladcystor någon gång. Vet inte om det är det jag har men kanske 1 gång/ år som jag får sån sjuk smärta i livmodern. Känns som ngt som ska explodera. Det gör jävulskt ont. Tillslut känner man nästan att det säger poff å smärtan avtar. Brukar du ha ont i magen hela dagen efter det hänt? Känns som ngn svag kramp..liksom skär i magen fast den där hemska smärtan avtagit.
    Kram åsa

    1. Jag hade varje månad i samband med ägglossning typ, knivskarp smärta väldigt lokalt och sen lite öm liksom.

  5. Alltså alltid lik underbara bilder!! Men jag har en fråga. Hur sorterar och sparar du dina bilder? När jag har fotat sonens kalas eller utflykten till Kolmården så döper jag bara mappen till det. Men alla bilder man tar en vanlig vardag.. Hur sorterar man dom? Behöver lite tips för bättre ordning i bildarkivet. (Jobbar alltså inte med foto utan det or privata bilder det handlar om..:)) Tack för en fin och inspirerande blogg! Kram!

    1. Det gör jag inte ☺️ bloggen är min sortering kan man säga. Jag har back up på alla bilder men sorterar inte i mappar etc utan alla ligger som de läses in.

  6. Men åh, vad härliga bilder. Fantastiskt väder har det varit i helgen. Välkommen vår!! Vet du Emma, i helgen var jag i en fantastisk studio i Stockholm och då tänkte jag på dig. Den heter Bengans Lilla Paris och jag vet ju att du är förtjust i Paris och jag tror att du skulle älska den här studion. Jag har lite bilder från den i ett blogginlägg om du vill kika annars kan jag gärna maila dig bilder om du är intresserad. Tänkte om du någon gång ska fota i Stockholm och letar studio. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg