Att fixa återbäring även via mobilen.

 

Handlar du nånsin på nätet?

Om ja så bör du absolut använda BonusWay som jag skrivit om innan – en tjänst som ger dig återbäring (i form av riktiga pengar) på allt du handlar. Det innebär alltså att sånt du skulle handla i vilket fall registreras vid dit köp och så får du en viss % tillbaka, insatt på ditt bankkonto. Som bonuscheckar som butikerna har du vet, fast att dina köp registreras oavsett butik och istället för bonuscheckar får du riktiga pengar. Som en stående rea med andra ord.

Och nu har de äntligen kommit med en app! Perfekt för dig som handlar via mobilen. Appen laddas ner kostnadsfritt och finns till både iOS och Android, och sen går du bara via den när du ska shoppa. Det finns hur många butiker anslutna som helst och en del har riktigt bra bonus.

 

 

Det är perfekt;

med appen i mobilen kan man bara starta sin shopping genom den och så registreras precis allt så att du får din bonus. Som ni kan se kan du till exempel få 5% tillbaka på allt du handlar på Zalando, eller 4% på Nelly. Är det ändå något du hade tänkt köpa så skadar det ju inte att få några procent av summan tillbaka, inte sant?

Nu är dessutom alla som genomför ett köp via appen i mars månad automatiskt med och tävlar om en iPhone 7! Så inte nog med att man får en bonus vid varje köp, man kan vinna en telefon också.

Mer om appen och var den går att ladda ner kan du läsa HÄR.

En så fruktansvärt smidig lösning!

I samarbete med BONUSWAY

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *