Att ha lite klädinspo för en AW (eller hur man kan bära en jumpsuit).

Den 1 april ska jag på typ Världens Största AW i Malmö med ett sextiotal gamla kollegor från det jobbet jag hade när jag blev gravid med Buse. Hur kul?! Mängder av människor jag inte sett på länge. Och ett sånt tillfälle kräver ju sin outfit tänker jag (läs: jag passar på när man får klä upp sig) och jag tänker att jumpsuit är det perfekta plagget. Klassiskt utan att vara för uppklätt på nåt vis. Så jag satte ihop tre olika typer av jumpsuits med förslag på hur de kan bäras, om ni också har något halvfestligt som väntar och där ni vill känna er fab utan att vara gala.

 


jumpsuit ASOS | skor STEVE MADDEN | midiringar H&M | nagellack OPI |

 

Den randiga jumpsuiten!

Älskar. Så snyggt med den avslappnade modellen men samtidigt lätt att klä upp (eller ner) efter tycke. Gärna röda skor i mitt fall till blått, och enkla smycken. Jag skulle rulla upp benen lite (pga kort) och köra lockigt hår till den här.

 


“jumpsuit” ASOS | väska ZARA | nagellack ESSIE | glasögon ZARA | klocka ASOS | skor ASOS |

 

Alltså pastelldröm!

Kan inte tänka mig något vårigare än en skir, hög byxa i pastelligt rosa ihop med platta skor och en neutral väska. En lös knut i håret på det här och ett par persikogräddiga naglar och man är hemma. Så, så fint.

 


jumpsuit J LINDEBERG | läppstift FLORMAR | skor ASOS | överarms-armband ASOS |

 

Vill man ha lite mer vavavom! är den här silkesdrömmen till jumpsuit fantastisk i sin blåa färg och snygga rygg. Till den här skulle jag satsa på rött läppstift, armband och tillbakastruket hår, gärna med röda skor som sagt. Armbanden klär ner den lite, men den går ju lika bra att klä upp med ett par höga klackar och maffiga örhängen om man nu vill det. Finfint.

Vi får se var det landar men jag lutar åt en av stilarna och tror det kommer bli perfekt för ändamålet. Ni får se när det närmar sig helt enkelt, men hoppas jag kunde ge lite inspo under tiden iallafall.

Nu: kväll.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha lite klädinspo för en AW (eller hur man kan bära en jumpsuit).

  1. Åh tack för fina tips!!
    Jag har just nu inne i en period där jag bara vill frossa i kläder och skönhetsprodukter. Häromdagen gick jag i några affärer och tittade och hittade mkt fint men kände att jag liksom inte vet hur jag ska få ihop de där snygga outfitsen som jag ser att alla har. Så fick jag nu på morgonens tågresa till jobbet två hela inlägg med skönhets- och outfittips!

    Supertack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *