Att ha en ny skönhet.

 

Men har ni sett den här lilla skönheten?!

Det är en Classic Petite – en helt ny modell från Daniel Wellington och deras första 32-millimetersklocka någonsin, och deras första med mesh-band. Och deras vackraste klocka någonsin om du frågar mig; så himla fin med sin metall mot den mörka urtavlan.

Klassisk och känns riktigt lyxig på handleden.

 

 

Kommer som alltid i fin förpackning (så viktigt).

Så ja, min absoluta favorit hittills, och den kommer i både sterling och rosé och med vit eller svart urtavla – men jag tycker att den i rosé med den svarta urtavlan är så tjusig att det inte är klokt. Och har du nån som fyller år snart eller bara vill köpa dig själv något vackert har du 15% på ALLT hos Daniel Wellington (inte bara den här modellen alltså) med koden EMMAS till och med den 15:e april. Och! Det är fri frakt världen över.

Petits-Modellen hittar du HÄR och hela utbudet HÄR.

Hoppas du hittar något att tycka om.

I samarbete med DANIEL WELLINGTON

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha en ny skönhet.

  1. Älskar just denna. Har kollat på deras hemsidan. Fyller år om 8 dagar; tänk om man kunde köpa sig en sån? Men, nope 🙁 Om man kan bli kär i en sak då jag är kär på riktigt 🙂
    Tack för spännande blogg 🙂
    Kram, Magdalena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *