Att bygga miljö.

 

Det här utrymmet, mina damer och herrar, ska jag idag förvandla till ett badrum!

Det är dags för nya bilder till Marrakech Design och just den här typen av uppdrag är nog det roligaste som finns – när man får bygga upp något ur ingenting. Där man verkligen kan få gå loss och vara kreativ och s k a p a något som inte finns där från början. Jobba med en blank canvas på något vis. Och Inga-Lill som har Marrakech tycker jag verkligen om att jobba med, för hon litar på mig och ger mig fria händer och har själv inga problem att hoppa lite utanför boxen. Låter super! säger hon när jag föreslår att bygga upp ett badrum i vårt uthus med jordat golv och glesa plankväggar, och sen är det inte mer med det.

Sen bilden togs har jag tömt utrymmet och nu är det alltså dags för det roliga; att börja bygga miljön. Tänkte det kunde vara kul för er att vara med på HELA processen och inte bara se de färdiga bilderna i tidningen sen?

 

 

Den här kvisten hittade vi på stranden när mormor och Göran var nere och hälsade på, och den plockade jag direkt till rekvisitaförrådet. Man vet aldrig när man behöver en rejäl kvist, och det dröjde alltså inte så länge innan den kom till användning. Såhär såg den ut innan jag började vårpimpa den inför fotograferingen, så ska ni få se sen hur den såg ut när den var klar (den var lite för ruff eller rå för just den här plåtningen, så jag har fixat till den lite).

Så nu vet ni var ni hittar mig idag!

I uthuset, byggandes ett badrum.

Inga konstigheter.

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att bygga miljö.

  1. Underbart Emma 🤗 Och Du har ju satt avtryck i stylingvärlden med tanke på “hund med på bild” vet inte hur många hundar jag sett sedan Din Marrakech i Lutande huset med Tant med❣️ Visst var det Tant som var med då på bild?
    Glömmer aldrig inredningsmagasinets reklam-siduppslag och där Är en bild som talar direkt till mig och så roligt att sedan få upptäcka Dig och din blogg 😍. Längtar till att få ta del av vägen fram till publicering.

    Igår var våren hos mig…🤗 Idag snöar det..😩.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *