Att förbereda inför påsk.

 

Imorgon är det bannemig skärtorsdag! Och påsken börjar ”på riktigt”. Vad ska ni hitta på?

Vi ska ju till Drömmen som ni vet. Det ska tydligen spöregna prick hela helgen och vara allmänt dåligt väder, men vad gör det? Man kan fiska ändå, och Buse har redan fått mig att lova att han och jag ska ut och meta så snart vi bara kan. Och så får vi se vad vi gör resten av tiden, förmodligen äter vi bara en massa god mat och godis och njuter av lugnet (lugnet som kommer efter att jag först måste städa ut vintern – såååå tråkigt, men kommer verkligen behövas). Tanken var att vi skulle åka redan imorgon, men eftersom både jag och mannen jobbar full dag så innebär det att vi skulle komma fram så himla sent på kvällen, så vi har ännu inte bestämt om vi ska köra imorgon ändå eller vänta till fredag morgon. Den som lever får se.

Men bara imorgon också, sen startar ledighet!

Det känns finfint i magen det.

 

4 kommentarer till “Att förbereda inför påsk.

  1. Härligt det låter! Ganska mysigt med regn också, vad tusan! Vad innebär det att rensa ut vintern? Det som blivit kvar? Flytta upp till sovrummet? Plocka upp några döda vintetgäster (gnagare)? Njut av påskhelgen i Småland!

    1. Det har ju stått orört så länge så dammsuga, skaka ur alla textilier, dammtorka, vädra ut och sånt. Flytta upp är det nog lite för kallt för ännu :/ ska vara minus på nätterna.

  2. Jag ska roa mig med att måla ett hemskt furutak till vitt. Vitt för att det blir en otrolig rymd i rummet och för att det ljusar upp så sanslöst. 🙂 Detta lär dock ta hela helgen eller mer, rummet är stooooort! 🙂

  3. Låter jättemysigt. Läser detta på Påskafton så jag hoppas det blivit så bra som det var tänkt. Sitter uppe i Luleå och här har vi haft lätt blötsnö växlat med sol, riktigt blandväder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg