Att ha påskäggen klara för haren.

 

Idag har jag haft påskäggsverkstad!

Där ligger två stycken monster på tork på soffbordet. Det blev g i g a n t i s k a påskägg i år av den enkla anledningen att jag var sist på bollen, och Hemmakväll hade bara antingen pyttesmå eller de här kvar. Så det blev dessa. Ett ägg av den storleken kräver ju dock att man är lite kreativ med fyllningen om man nu inte vill ha godis så det räcker till i jul, så jag fyllde upp dom med lite spel och leksaker också. Noah fick en traktor i sin, Buse ett plockepinn.

 

 

Det är vanliga, väldigt kulörta påskägg som jag målat med lite slattar Lauthentique som jag redan hade hemma.

Då blir det ju så himla fina ägg i precis den färg man vill. Man har väl lärt sig av påskäggsmästarinnan nummer ett.

 

 

Tadaaa!

Noahs är det rosa med guldsnöre och Buse fick ett grått med rosa snöre. Dessa ligger nu kamouflerade i handdukar i en IKEA-kasse och väntar på att få åka till Drömmen och gömmas för en riktig äggjakt.

Och idag har jag även packat ihop allt som ska med till Drömmen, och så har jag suttit ute i trädgården i regnet och svurit och grävt efter mask eftersom mamma försökte köpa en burk metmask åt Buse innan vi kom men fick höra att maskodlingssäsongen inte har startat ännu. Och eftersom jag har en mycket fiskepepp 5åring här hemma, och skogsmark är snudd på omöjlig att hitta mask i,  så var det bara att ge sig ut i trädgården och leta själv. Vad gör man inte. Så nu är mask infångad, packning fixad och ställd på köksbordet och allt annat redo för en påskhelg i Småland. Vi kör imorgon bitti istället för ikväll, så blir det inte så hetsigt.

Och ja;

JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG.

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha påskäggen klara för haren.

  1. Idag fick jag en trevlig överraskning när jag skulle göra min ansiktsbehandling, jag fick frågan var jag blivit tipsad om behandlingen och då svarade jag såklart av Emma! Och vips så fick jag 50kr rabatt, det erbjudandet hade jag missat så jag blev såklart lite extra glad 🙂 Och när jag gick blev jag önskad glad påsk och fick dessutom ett litet påskägg med mig hem, väldigt trevligt 🙂 (och behandlingen var såå skön så det blir en hel kur med hopp om gott resultat!)

  2. Åh, vilka tjusiga ägg! 🙂
    Önskar dig och din familj en riktigt härlig helg i det efterlängtade.

  3. Vad fina ägg! Så smart att bara måla om istället för att köpa dyra ”fancy” ägg i butiken 😀

  4. Härliga ägg! Var hittar man så stora ägg att fylla? Undrar om det finns i Finland liknande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *