Att ha årets ena påskris (och en vansinnigt snygg tröja).

 

Vi är här!

Vi, och ett stort påskris med turkosa fjädrar som jag köpte på Kronan på Verket innan vi åkte hit för att ta med mig lite påskstämning. Och så handlade jag ett gigantiskt som står på matbordet, men det får ni se lite senare för det har jag inte hunnit fota ännu.

Det var inte lika kallt i huset som vi befarat; det krävdes bara en eller två timmar med kaminen för att få upp det till en behaglig nivå, och jag har dammsugit bort dammet och spindelväven och snudd på njutit under tiden. Inte för att jag älskar att städa, snarare tvärtemot, utan snarare för att jag älskar att vara här. Då går till och med att städa an.

 

 

Och tröjan! Har ni sett?!

Jag har velat ha den i månader men den har varit slut i min storlek (och lite dyr) men tillslut kom den in på Country-Dreams (finns här) så jag passade på när det var rabattkod. Ä l s k a r det guldskimrande tyget och de roliga ärmslutet – det blir liksom en tröja 2.0. Väldigt festlig känner jag mig.

Nu är mormor och Göran här och vi ska grilla, trots att det är lite mulet och regnet hänger i luften. För är man här så grillar man, så är det bara.

Och nu är vi ju äntligen här.

 

1 kommentar till “Att ha årets ena påskris (och en vansinnigt snygg tröja).

  1. Vill ju inte på nåt sätt förstöra påskglädjen – men jag har hört att fjädrarna till påskris plockas från levande djur 🙁
    Vet inte säkert om det stämmer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg