Att ha världen på väggen.

 

Ser ni?!

Väggen bakom bordet i Drömmen har fått en ny prydnad; en stor världskarta som satt alldeles perfekt där bakom. Så kunde jag flytta på de små bilderna och sätta dom på andra ställen i rummen och så fick den här ståta alldeles själv väggen. Det är som sagt ganska svårt att hitta prints eller annat som är stort nog att inte bli för futtigt just där, så jag är mycket nöjd med utfallet.

 

 

Världskartan kommer från Westcoast Company (här) och kom komplett med upphängningsanordning och allt. Och det bästa är att Buse stått på en stol under hur länge som helst och försökt peka ut Sverige, Grekland och annat med tungan i mungipan.

Nu är Drömmen ensam igen, påskäggen har plockats ut ur vitrinskåpet och följt med hem, handdukarna ligger vikta på bänken – men världskartan hänger kvar och väntar på nästa gång vi öppnar dörren och känner oss hemma.

Fint så.

Sponsrad produkt – WESTCOAST COMPANY

 

1 kommentar till “Att ha världen på väggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg