Att ha varit i Lunds vackraste butik (på fel dag).

 

Jo, det blev ju lite livat igår.

Jag åkte till Lund för ett möte på House of Palladium (ska föreläsa på en av deras kundkvällar den 30:e maj) och när jag stod utanför och knackade slog det mig att det var något som inte stämde. Och mycket riktigt – jag var på rätt plats på rätt tid. Men på fel dag. Jag var en dag för tidigt, och dessutom hade jag en DHL-leverans som väntade mellan vissa timmar där hemma, och jag hade klipptid till pojkarna. Det var därför jag hade bokat Palladium idag onsdag istället för igår tisdag egentligen, eftersom det är ganska svårt att befinna sig i Lund samtidigt som man är i Ystad och tar emot paket och klipper pojkar.

Ibland blir jag så trött på mig själv.

Men det ordnade sig! Jag fick tag på Lina och kunde komma in i butiken ändå, budfirman kom lite senare än avtalat hemma så jag hann hem i tid för att signera och jag kunde med sju minuters marginal slira in på Goodhair med pojkarna. Får se min virrighet som ett tecken på att den där veckan i solen behövs.

 

 

Men butiken, alltså.

Kan vi prata lite om den? Måste vara Lunds vackraste butik alla kategorier! Det är som om det står Emma på skylten, för allt där inne är ju liksom jag. Som att komma in i ens egna huvud på nåt vis. Love Warriors, Sixty Days, Tine K, gamla skåp – man kan ju bli tokig för mindre.

Vi kikar runt!

 

 

Där fanns glasvaser jag ville stoppa i väskan, mjuka tyger, några futoner från Tell Me More som var gudomliga (påminner lite om de jag har på pojkarnas rum med tofsar i hörnen) och allt annat i en salig blandning. Jag blev så himla inspirerad där jag gick runt, perfekt nu inför att sovrummet ska få ändra färg och skepnad.

Fick nog en miljon ideér där inne.

 

 

Så det får bli dagens inspirationsbomb det, om ni nu är fler som är i inredningsbubblan just nu. Och kom gärna och lyssna på mig i maj om ni bor i närheten! Återkommer med lite mer detaljerad information senare.

Men ja, därför blev det lite stressigt igår. Fel dag kan ställa till det något, minst sagt. Men å andra sidan har jag det avsevärt lugnare idag då, nu när jag är ett besök till Lund fattigare och då istället kan fokusera på att göra klart en kampanj åt en kund.

Ha en fin onsdag vänner! Hoppas solen skiner på er och att ni slipper frysa.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att ha varit i Lunds vackraste butik (på fel dag).

 1. Har tänkt åka dit länge, men fortfarande inte gjort slag i saken (trots att det inte är jättemånga mil,, mellan Vinslöv och Lund, suck…), men i sommar – då ska jag köra dit, basta!

 2. Ser ut att vara en underbar butik!
  Å jag tror definitivt att solveckan kommer väl till pass <3
  Jag ögr med de mest tokiga saker… En dag kunde jag inte starta min bil, tryckte på startknappen men alla lampor bara blinkade och jag trodde något var fel… Dottern skulle till skolan och jag började få panik.
  Gråtandes ringer jag min man, som är på konsultuppdrag 15 mil bort och inget kan göra..
  Ringer min kollega som lugnar mig och vi får ta bussen in, hon hämtar oss och vi är ju så klart sena.
  När maken kontrollerar bilen är det inget fel…
  Nästa dag samma sak… men då komemr jag på mig själv.. jag måste ju för tusan trycka ner kopplingen på min bil!!!!
  Ja, man kan skratta OCH gråta åt det. Å så blir man ganska trött.
  Hoppas du få återhämtning snart <3
  Kram Anna

 3. Åh vilken butik!! Synd att jag bor mååååååånga mil därifrån….=( Kläderna och speciellt långklänningen var ju bara makalöst fina!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *