Att ha varit på en mästerlig brunch.

 

Igår var jag inbjuden till en bloggträff med brunch på Radisson Blu Metropol i Helsingborg och deras restaurang Nelly´s Food Etc!

Eller Influencers Brunch som det heter numera när det ska vara lite mer seriöst att blogga. Jag går ju som sagt inte så ofta på sånt där, men Helsingborg ligger mig så varmt om hjärtat som ni vet och så hade jag en chans att hänga lite extra med Anna-Malin (all rosa text är klickbar i vanlig ordning) och Sriwanna, och det kan man ju inte tacka nej till.

Och sen var ju maten FANTASTISK också, men det kunde jag ju inte veta på förhand.

 

 

Det väntade en goodiebag på bordet med lite saker från bland annat Lakritsfabriken.

Vi hälsades välkomna av Maria på Radisson och Helen från Helsingborgs Stad, fick lite bubbel och minglade lite innan det var dags för att hugga in på brunchen som Nelly´s Food Etc tydligen startat med för inte alls så längesen.

Och m a t e n alltså!

 

 

Där fanns allt man kunde önska sig av en brunch;

sött, salt, fräscht, gräddigt, varmt, kallt. Är ni i närheten; ät den. Nu.

 

 

Själv gick jag loss en del, ja. Nomnomnom.

Och så satt vi och pratade runt bordet och lärde känna varann, vi som inte träffats innan, och såna här sammankomster är ju ett utmärkt sätt att nätverka och träffa folk i samma ”bransch” och där ingen höjer på ögonbrynen när kameran ska fram i olika vinklar och maten fotas innan man äter och sådär.

 

 

Där är världens vackraste Sriwanna i full gång, till exempel.

Och det var alltså halva min gårdag det; en tripp till Helsingborg med kvinnor och mat, och sen hem för att hinna skaffa lite pojkmys innan lördagen var över. De som mer var med, förutom Anna-Malin och Sriwanna, var Ida-MarieAprillAprill-Johanna, Lisa Wikstrand, Annika Göth och Louie Bastien. Kanske hittar ni någon ny att tycka om?

Idag ska vi kanske till badhuset? Lite oklart ännu. Och så ska jag bygga julmiljö i studion så att det är redo för imorgon (måste åka ut och köpa mig lite röda äpplen och annat som kan behövas för en julig miljö) och det känns ju så himla knäppt att stå och julpynta i slutet av april, men samtidigt är det ju just det som är så roligt. Och så ska jag mentalt försöka förbereda mig och strukturera upp inför den sista veckan av jobb innan vi checkar ut från vardagen och tar en veckas semester – varje morgon kollar jag väderappen i min telefon (jag har Paris, Ystad, Drömmen och Rhodos inlagda så jag kan  swipe:a igenom alla på morgonen, Paris är med för att … tja, det är Paris) och det ser än så länge lovande ut. På torsdag och fredag ska de ha 25 och 26 grader, och på söndag när vi kommer ser det ut att bli 22, och det är konstigt nog SÅ SVÅRT att minnas hur 22 grader i skuggan känns? H u r varmt eller kallt det är?

Men iallafall.

En söndag var det här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg