Att ha haft kalas igen, och äntligen vara på väg!

 

Jamen igår var det ju kalas igen, fast för lite fler folk den här gången.

Mormor och Göran kom, Banditen, Farmor&Farfar, kusinen och så vidare. Det var så himla fint, trots att vi nog var lite trötta efter att ha sprungit runt och packat och fixat och städat inför avresa. Men gästerna var nöjda (mormor och Göran stannar ju kvar och vaktar huset) och Noah var nöjd och Buse var extremt nöjd för han fick leka med kusin och röja runt i största allmänhet.

 

 

Det var lite ap-tema som ni vet.

Jag hade bunkrat upp från eBay med allt apigt jag kunnat finna, så bordet hade både apsugrör, ballonger och små figurer man satte på tårtan och som i och för sig var ett helt zoo men iallafall innehöll någon apa. Traktorer fick Noah i överflöd, så det lider han minst sagt inget brist på efter det här kalasets paketöppning.

 

 

Jag hade varit på spraytan på morgonen, så jag var iklädd typ pyjamas hela kalaset ut – men jag hade apöron iallafall för att kompensera.

 

 

Banditen hade en hel kasse paket med sig, och hon hade tänkt på presenter till både Noah och Buse. Fina vän. Och Olle, Lisa och Tage var såklart med på festligheterna de också.

 

 

Peppen!

 

 

Jag tror dock Banditen ångrade Buses present litegrann när han satte henne i arbete med att blåsa upp den, ha ha. Hon var helt grön i ansiktet tillslut.

Och NU mina vänner är vi med största sannolikhet i luften! Eller ja, jag vet ju inte hur morgonpigga ni är, men när jag publicerar det här är klockan knappt halv fyra på morgonen och vi ska köra om en halvtimme ungefär. Flyget går klockan sju så jag hoppas pojkarna hinner springa av sig lite på flygplatsen innan det är dags, så att det blir en smooooooth flygresa.

Så nästa gång vi ses är vi (förhoppningsvis) på Rhodos!

Wohooo på det, alltså.

 

6 kommentarer till “Att ha haft kalas igen, och äntligen vara på väg!

  1. Låter underbart med Rhodos! Här i Norrbotten snöar det nu på morgonen. Så opepp på det. Sol och bad låter betydligt trevligare 😜.

    Önskar er en fantastisk semester!

  2. Vilket härligt kalas det såg ut som! Hjälper det brännan, att göra en spraytan innan man åker på solsemester? Mest nyfiken på hur man ska få snygg färg till sommaren 🙂

    1. Nej nåt skydd ger det inte 🙂 men jag som helst ska undvika att sola fejset (pigmentfläckar) tycker det är skönt att iallafall ha LITE färg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg