Att njuta mat.

 

Alltså, man äter SÅ GOTT här!

Jag tycker det är en viktig del av en semester; bra mat. Gärna med stor variation, så att man inte behöver nöta samma rätt varje lunch utan kan prova något nytt nästan varje dag eftersom det mesta låter utmärkt.

Såhär ser det förresten ut när man går från vårt rum till restaurangen – grönskan som nästan exploderat, de vita väggarna och så mitt i det en å som porlar hemtamt när man promenerar förbi.

 

 

Buse klär gärna upp sig på kvällarna, testar nya kombinationer.

Nu känner jag mig fin mamma, ta kort säger han och ställer upp sig mot ån.

 

 

De har minst sagt roligt tillsammans de där två;

ännu blöta i håret efter kvällsbadet och med avundsvärt mycket spring i benen. Hur orkar dom? En annan är ju slut som artist efter bara några timmar av sol, Noah-jagande, badande och lekande.

 

 

Men vad stiliga de är, killarna

När de trummar runt i sina skjortor och skrattet ekar mellan väggarna och Noahs vader är sådär runda och mjuka känns det som om jag håller på gå av på mitten av kärlek.

 

 

Och hängslen!

Åh, vad jag är svag för hängslen. Dör.

 

 

Och sen äter vi gott, som sagt.

Växlar mellan buffé (nästan enklast på kvällarna – alla kan plocka vad de vill ha) och a la carte. Buse äter mest musslor, bläckfisk, räkor, pommes, sås och gurka. Noah majs, focaccia, kyckling, fisk och kakor. Och dricker mjölk.

Och han har sagt sin första treordsmening, förresten!

Äta mycket glass!

Ha ha ha, ja jag säger då det.

 

 

Sen, efter maten, går vi tillbaka till rummet.

Oftast går vi inom den lilla affären på vägen och köper med oss något sött eller salt att tugga på när pojkarna somnat. Det är på nåt vis extra gott efter en lång dag i solen.

Såhär ser vårt sovrum ut! Varje dag pyntas sängen med blommor eller någon handdukskreation som får pojkarna att gapa – hittills har de byggt oss svanar som pussas, en elefant och nån form av fågel med utslagna vingar. Önskar jag visste hur man gjorde.

 

 

Och såhär ser det oftast ut när mörkret lagt sig;

två killar bredvid varann i sängen, deras kaniner och en film. Sing! har vi precis sett, och Trolls. Sing var bäst tyckte Buse och vill gärna se den typ varje kväll nu så det är ett tips om ni letar underhållning, och den funkar fint för vuxna också.

Men nu väntar poolen och havet och allt det andra på oss, så nu ska vi packa ihop och ge oss ut för dagen.

Och vi, vi hörs snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att njuta mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *