Att ha hemresedag.

 

Idag är det hemresedag!

Inte ännu, inte förrän det är sent och mörkret lagt sig, men trots allt hemresedag. Väskorna är packade hjälpligt med sådant vi inte kommer behöva resten av dagen, taxi bokad, passen lagda i handväskan. På ett sätt vill jag såklart stanna en evighet och bada i havet och busa med pojkarna och somna i en stor hög på kvällarna, men samtidigt blir det fint att komma hem till flickorna och Småland och huset och vännerna också.

 

 

För nu är det ju faktiskt maj, och jag har sett att ni har haft vackert väder ni också – även om det kanske inte ännu går att bada i havet där hemma (herregud vad vi har badat i havet den här veckan!) så är det trots allt maj vilket innebär varmare dagar och en kort raksträcka till sommaren med ännu mer ledighet och obegränsad Smålandstid. Det var prick rätt tid att åka hit, och det blir prick rätt tid att åka hem.

Ikväll kommer ännu en liten rapport från Buse upp till er här inne, och imorgon när vi ses är jag på plats i Ystad igen bland fyrbenta och tomatplantor.

Den här veckan har verkligen susat förbi.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha hemresedag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *