Att göra Stora Badklädes-Inlägget!

| INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR* |

 

Jag har fått så många frågor om mina badkläder, och önskemål om att göra ett badklädesinlägg, så nu är det dags! Det är ju SÅ KUL med badkläder och finns ju ungefär en miljon stilar, men här plockar jag ihop lite badkläder som jag själv tycker är snygga utöver de jag har så kanske ni får lite inspo ni också. Nästan alla bikinis jag hade med mig på resan köpte jag på Asos innan vi åkte och förutom välsorterade underklädesbutiker har de nästan det roligaste sortimentet tycker jag (och till oftast bra pris).

Men iallafall.

Den vita bikinin på bilden finns även med high waist trosa, som ni kan se på mig. Den köpte jag HÄR.

 

 

Den här färgglada saken fanns också med highwaist så den köpte jag (såklart, älskar highwaist som ni vet – har bara såna nu). Finns HÄR. Lite svår i bysten dock, den klarar inte riktigt av det tunga ansvaret om vi säger så – så har ni större/tyngre byst som inte trotsar tyngdlagen så är den ingen hit.

 

 

Den här bikinin köpte jag förra året på La Leia så ni som varit med sen dess har sett den förut. Så, så bra överdel! Finns HÄR. På bilden har jag ett par gamla bikinitrosor från Lindex, men kan starkt rekommendera de HÄR som är i samma modell och som jag också har.

 

 

Baddräkten verkar vara slut i svart men finns i vitt HÄR. (Den går på BH-storlek och det finns en omvandlare på sidan så ni kan se er storlek, många om frågat om det). Lite stum att få på sig, men väl på är den jätteskön.

 

 

Bikinitoppen här är också från förra året och La Leia. Kunde inte hitta att den röda fanns kvar i webshopen men den finns i randigt HÄR.

Och om ni är på badklädesjakt så har jag plockat ihop lite baddräkter och bikinis jag tycker är snygga. Länkar till var och en finns i siffrorna under bilden:

 

1/2/3/4/5/6/7/8

 

1/2/3/4/5/6/7/8

 

Och det får vara årets badmodeinlägg det!

(*= Jag är ju lite anti reklamlänkar, men nu är det så att just ASOS ligger tydligen nu för tiden i ett program som vi har i våra bloggar sen vi bytte leverantör, så hur jag än länkar till just dom nu så kommer det automatiskt att registreras när ni klickar på länken. Dock får jag inte betalt för om någon handlar eller så, men några ören per klick samlas ihop på mig så ni vet; när ni klickar på ASOS-länkarna så kommer programmet veta om det och det ger mig en viss ersättning i slutändan. Dock är de länkar som inte är ASOS inga reklamlänkar. Men alltså inte därför jag länkar till just ASOS, det är försvinnande lite ersättning vi pratar om, utan jag har köpt mina egna badkläder och deras utbud är bra och jag skulle länka med eller utan klickören – jag vill bara vara tydlig och transparent så ni vet vad “innehåller reklamlänkar” betyder, eftersom jag aldrig kör med just reklamlänkar annars, men när jag länkar till den butiken nu så finns de där. Så hoppas ni hänger med på hur det funkar).

Men.

Idag ska jag jobba undan så mycket jag hinner inför helgen, packa bilen och hoppas att vi kommer iväg i hyfsad tid till Småland så att vi hinner njuta lite redan ikväll. Imorgon ska jag köra till den lokala byggaffären och handla mask, Falu Rödfärg och sand och sen ska det förhoppningsvis bli både sandlådebygge, pallkragar och fiske innan dagen är slut. Mamma och Göran kommer väl förbi också hoppas vi, så vi kan tända upp grillen och köra en middag tillsammans innan det är godnatt.

Ha en fin fredag så länge, vänner!

Ta hand om er.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att göra Stora Badklädes-Inlägget!

 1. Å så mycket fina badkläder!! Jag är också tokig i det 😉 Den svarta baddräkten från Asos hade jag laggt i varukorgen för ett tag sedan, tillsammans med en annan och attans vad jag ångrar att jag inte klickade hem dem då, för nu är bägge slut!!
  Jaja, de får ju in nytt snyggt hela tiden så jag får väl spana in nåt annat. Asos har sååå mycket fint 🙂

  Vilka härliga semesterbilder btw, man blir ju så förbannat sugen!

  Kram & trevlig helg!
  Catta

 2. Jag tycker det absolut inte är något problem att bloggare använder reklamlänkar så länge det märks ut! Tycker samma om sponsrade inlägg, ni kan ju inte driva och skapa så mycket material helt utan ersättning ☺️

  1. Nej absolut! Jag gör ju sponsrade inlägg men alltid varit anti just reklamlänkar eftersom jag inte riktigt gillar konceptet att det är baserat på vad läsarna gör. Får vänja mig kanske.

 3. Åh precis i min smak-alltihop!och du är dösnygg i varenda en😍 Är så sugen på den vita men den stora frågan,blir den genomskinlig?♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *