Att åka mot sommarvärme, rosor och eventuellt tådoppande.

 

F R E D A G!

Vilket innebär Drömmen – så snart mannen kommer hem från jobbet åker vi, och det är alltid de längsta timmarna i världen att vänta på att kunna åka dit. Väderappen kanske är full på jobbet men den lovar strålande sol och 26 (!!!) grader i helgen så jag blir helt dimmig av tanken på sommarvärme där i trädgården – då kan vi dra fram pojkarnas pool och låta dom plaska runt medan jag och mamma planterar rosor och pillar med rabattplantering (Jag hade beställt rosor från två ställen, men bara ett av paketen har kommit fram så jag har en hög som de inte lyckats skicka trots att jag beställde i söndags som nu lär komma nästa vecka istället när jag inte alls är i Drömmen – ställer till det en aning men får väl försöka hålla dom vid liv hemma så länge).

Och om det nu blir 26 grader är det mycket troligt att det finns några i familjen som tänker försöka sig på årets första Sverigebad, jag är ju dock mer av den uppfattningen att det inte finns en chans att insjön hunnit bli i närheten av varm under den här våren – men jag följer gärna med och tittar på om det ska vara så.

Men alltså!

Fredag, sommarvärme, en Smålandshelg och rosor.

Ni fattar ju.

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att åka mot sommarvärme, rosor och eventuellt tådoppande.

  1. Jag önskar er verkligen en trevlig och varm helg! Nu när värmen och solen äntligen är här måste jag passa på och fråga dig som är vän med solskydd 🙂 Återapplicerar du ditt solskydd under dagen? Hur bär man sig åt att göra det när man har smink på sig?
    Hälsningar,
    Dominika

  2. Åh! Låter fantastiskt med sol,värme och rosor i en salig röra 😊
    Här i norr får vi nöja oss med betydligt färre grader, men det kommer.
    Minns när jag var i Serbien ifjol och hälsade på mina bröders släkt, och vi var på en marknad som hade fantastiskt fina rosplantor. Samtliga kostade 24 kronor…. Surt att inte kunna frakta hem ett gäng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *