Att ha fötter redo för säsongen!

 

Att jag gillar MayBeauty och har jobbat med dom länge är ju ingen hemlighet, och nu kände jag att det var dags att göra fötterna redo för värme och Grekland och stränder så jag plockade fram deras The Fantastic Footmask igen. Den gör jag inte lika ofta som maskerna för håret eller ansiktet, jag är genetiskt begåvad med ganska bra och snälla fötter, men jag tycker att det är SÅ skönt att köra en sånhär när det är säsongsväxling – en efter sommaren för att göra fötterna redo för höst, en på vintern och så som nu en efter en lång och obarmhärtig vinter där fötterna fått vara instängda mer än utsläppta i vad som känns som en evighet.

 

 

Fotmasken ser ut såhär; som en stor plaststrumpa ungefär, och den använder man för att ta bort döda hudceller och mjuka upp förhårdnader.

Man klipper av översta delen så att den går att öppna, och däri finns sen allsköns göttigheter för fötterna.

 

 

Men först ett fotbad! Färns 10-15 minuter så huden mjukas upp och görs redo för innan nämnda göttigheter.

 

 

Sen drar man på sig fotmasken, en på varje fot såklart, och drar en strumpa över. En julstrumpa, för all del. Dels gör strumpan att det som finns i masken snabbare kan tränga in, men också blir det väldigt mycket lättare att gå. Ha sen på dig detta i 1-2 timmar ungefär under tiden du gör något annat.

 

 

Sen sköljer du av!

Vad masken gör är att den hjälper till att lösa upp förhårdnader, ta bort gammal död hud och mjuka upp sånt som annars kan ge sprickor. Efter ungefär 3-5 dagar börjar du fjälla (olika hur mycket, beror precis som i ansiktet på hur mycket du har att bli av med – mannen fjällar som en jäkla orm av den här medan jag knappt får ett dugg – men det lena och mjuka får du oavsett om du fjällar eller ej) och sen har du fräsch, ny hud på fötterna och de är redo för vår och värme.

 

 

Och i samarbete med MayBeauty får du såklart en kod också. Koden emmafot ger 30% på fotmasken (dras i kassan) och läser mer samt beställer gör du HÄR.

För alldeles babylena och mjuka fossingar i vår.

I samarbete med MAYBEAUTY

 

Rekommenderade inlägg