Ett tipsa om en enkel sommardukning och 50%.

 

Tips på en enkel men effektfull sommardukning?

Många små vaser, gärna i olika form, med några snittblommor i och så några Enjoy Candles på bordet och du har den mest romantiska setting du kan tänka dig!

 

 

Till en sommarfest, ett lite mer bohemiskt bröllop eller en födelsedagsmiddag kanske?

Och Enjoy-ljusen vet ni att jag älskar – det finns ju inga mer naturtrogna elektriska ljus. Älskar skenet, känslan de ger, och att man inte behöver tänka på att hundar/barn/fumlig man kan komma till skada där hemma; de kan stå och brinna precis var som helst och om man glömmer att släcka ljusen händer ju inte ett dugg mer än att möjligtvis batteriet så småningom tar slut. Och så timerfunktionen! Den som gör att man kan ställa in vilken tid ljusen ska börja fladdra varje dag, och sen tänd (och släcks) de som en klocka. Ett perfekt sätt att komma hem till mysfaktor 2.0 eller att lura folk att man är hemma när man inte är det.

Och nu byter Enjoy Candles förpackning och ger därför ett hejdundrande erbjudande på sin gamla;

det är 50% på alla Enjoy Candles hos AgnesAmelia!

Koden du ska ange är Sommarljus och den gäller maj månad ut, så långt lagret räcker.

HÄR hittar du sortimentet av Enjoy Candles.

 

 

Hur fint?!

På bilderna har jag använt deras Nordic White i både smooth och distressed, men jag är också väldigt glad i deras Classic Ivory – den första är lite vitare och den andra lite gräddigare, så det är en smaksak. De små vaserna och blommorna fann jag på Kronan på Verket här i stan.

Men alltså; koden Sommarljus ger 50% på alla Enjoy Candles maj månad ut HÄR.

För sommarens alla dukningar.

I samarbete med AGNESAMELIA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg