Att visa resultatet av ”gör om mig”-tävlingen!

Som ni vet var jag i Göteborg för ett tag sen för att träffa de två vinnarna av ”Gör om mig”-tävlingen CountryDreams hade på Instagram, och där priset var att få komma till Göteborg och bli stylade, sminkade, klädda och fotograferade av mig. Nu tänkte jag att vi ÄNTLIGEN kunde titta på hur det blev?

 

 

Här är Ellinor, en av vinnarna, före!

Ellinor har ju en sånär klassisk, ”ren” skönhet som direkt fick mig att tänka på gammal Hollywoodglamour och MadMen – och så visste jag att hon så hemskt gärna ville ha hjälp att klä sig i något som fick henne att känna sig ”kvinnlig”. Ellinor skrev att hon nästan aldrig bar kjol eller klänning utan bara gick i jeans eller leggings så då var det självklart att det var just kjol och klänning som skulle vara i fokus.

 

 

Ellinor efter!

Jag la en bas med foundation, rouge och röda läppar för att få fram den där fantastiska munnen, och håret fick hjälp av lite Rapunzelclips och värmespolar för att bli svalligt och lite glamourretro.

 

 

Outfit nummer ett blev en pennkjol med en vacker blus –

så himla fint på henne och så användbart då både kjolen och blusen kan användas för sig själv med andra plagg. Blusen är från Free People och finns HÄR, kjolen är från J Lindeberg och sådär tjock och liksom smickrande i tyget och finns HÄR och skorna hittar man HÄR.

 

 

Outfit nummer två på Ellinor blev klänningen i samma serie som föregående kjol, den blå färgen till hennes hår och bleka hy var fantastisk! Klänningen finns HÄR (och i svart HÄR).

 

För en lite festligare look blev det den snygga jumpsuiten från Malene Birger (HÄR).

Älsk på den.

 

 

Och så fick hon testa en lite mer romantisk stil;

den här klänningen kommer från DAY och har så himla fina applikationer (HÄR).

Och det var Ellinor, det!

Näst i tur var Renate:

 

 

Renate är akvarell-lärare och hade ju redan en egen stil, en som verkligen speglade hennes yrke på något vis. Här var det lite tvärtom; Renate bar a l l t i d kjol och aldrig någonsin byxor och till henne tänkte jag direkt Diane Keaton och/eller Miranda Priestly (karaktären i Djävulen bär Prada ni vet) för att verkligen lyfta henne ur sin bekvämlighetszon och utmana henne att testa någonting nytt.

Och resultatet?

 

 

En powerlady!

Även här blev det en mjuk bas i sminket, färg på läpparna och håret lyfte jag bort från ansiktet för att göra en stor förändring. Hon är så snygg att det inte är klokt tycker jag!

 

 

Och självklart blev det byxor.

Här ett par raka, svarta från Cathrine Hammel (HÄR) ihop med en blekt aprikosrosa tröja från InWear (HÄR).

 

 

Och självklart en kostym!

Den här är från Mos Mosh och byxorna satt som en jäkla smäck, även skjortan är Mos Mosh och heter Tilda Shirt (kostymen är Blake Pants och Blake Night Blazer – allt finns HÄR). Skorna är delikata och från DAY.

 

 

Men vi var såklart tvungna att ha kjol också, inte bara gå utanför bekvämlighetszonen.

Den här har en så himla fin längd tycker jag, och passar så bra ihop med den nätta koftan. Kjolen är från Twist&Tango och finns HÄR och koftan från Catherine Hammel (HÄR). Under har hon ett linne från American Vintage.

 

 

Och hur wawawooom är hon inte i den här då?!

En klarröd, draperad sak från Malene Birger (HÄR) som har så vacker ringning och bra längd. Den vet jag att hon ska ha på en stundande fest och hon kommer stråla.

 

 

Och det var bilder från världens bästa dag, det! Hittar ni nåt ni gillar har ni 20% på allt inne hos CountryDreams som är till ord pris med koden FRU20 till och med nu på tisdag.

Men denna mitt-i-veckan-dag, alltså. Så mycket skratt, några tårar, mycket kramar och nya vänner.

Så himla, himla fint och något av det roligaste jag gjort.

I samarbete med COUNTRYDREAMS

 

59 kommentarer till “Att visa resultatet av ”gör om mig”-tävlingen!

  1. Tusen tack! Jag var lite nervös för hår och smink, det är ju inget jag jobbar med, men det funkade ju ändå <3

 1. Detta var det överlägset bästa Gör-om-mig jag har sett. Vilka superkvinnor du lockade fram, så snygga. Men även foto, location, miljö… Spot on!!!
  Så imponerad av ditt öga för estetik Emma. Grymt!

  1. Instämmer! Bästa gör-om-mig jag har sett! Superfräsiga men det känns som om de fortfarande är bekväma!!!

 2. Ligger i sängen med ett leende från öra till öra. Vilket personlig make-over. Villa snygga kvinnor. Kul att se dem lite emmafierade. Bra jobbat 😘

 3. Alltså – WOW 😍👌🏻
  Både för att de båda är så vackra och för att du gjort en omvandling som heter DUGA! Så snygga outfits och magisk styling!

 4. WoW vilka smashing ladies! Galet vackra är de så klart i grunden men vad duktig du är Emma, som ser deras starka sidor och kan framhäva dem!

 5. Så otroligt duktig Du är! Får jag någon gång för mig att jag bör göras om, då hör jag av mig 😉 Och vilka smashing ladies du jobbat med!

 6. Fantastiskt, vilket jobb du gjort, men otroligt vackra kvinnor du hade att jobba med. Detta hade vara fantastiskt att vara med om, du får börja i den här branschen också, då blir jag första kunden! Den röda klänningen blev jag förälskad i, hur stark är den röda färgen? Tror jag måste köpa den, passar väl en alldeles nybliven kollosalt lycklig farmor. Kramar fina du

 7. Blöööhhh.. gud vad jag skulle vilja bli stylad! Ofta blir det ju att man bara köper ETT plagg, och det gör ju ingen större skillnad när resten är gammalt och trist..
  Nä.. spara pengar och en uppfräschning av garderoben när kroppen är tillbaka efter graviditet kanske vore nåt!

 8. Du är ju helt grym. Så genial.
  Detta är nog det bästa blogginlägget som jag läst på länge. Har sett många sådana här inslag i tv, samt bloggar. Gillar den här franska stilen.
  Skulle själv vilja göra samma sak. Såg banditens header och tänkte my god. Misstänker att det är du.
  Går det att anlita dig för styling, samt fotografering? Går det så tänker jag börja spara till det. Kosta vad det vill.
  Kramisar

 9. Vilket fantastiskt resultat. Plockade fram det bästa av båda kvinnorna. Du inspirerar mig varje dag med allt du gör. Tack😍😍😍

 10. Så fantastiskt du framhäver och förstärker dessa vackra kvinnor😊 Kommer du i håg vilket märke och färg på läppstift du använt?

  1. Ska kolla vad de heter! Ellinor har Max Factor Red Carpet iallafall, minns inte nyansen på Renate

 11. Men alltså! Wow! Så jävla snygga innan och sen bara baam! Nu vill jag själv göra en sådan makeover 😁

 12. Jösses!! Så vansinnigt snygga de blev….. Du är verkligen en källa till inspiration!

 13. Du är bäst Emma!
  Vilka förvandlingar!
  Outfits, smink ock fotograferingen, helt perfekt!

 14. Kan bara instämma med tidigare inlägg. Du är otrolig Emma. Vilka förvandlingar. Allt du tar dig för gör du till 100%. Jag gillart!!! Nu har du ännu en affärsidé klar. Heja dig!! Och tjejerna blev riktiga pumor!!! Så läckra!!! Båda två!

 15. Wow wow wow wow. Helt fantastiskt. Sjukt snygga. Du förvandlade ankungarna till svanar;)

 16. Vilket jävla håll käften-jobb du gjort! Älskar alla stilar och framförallt hur du lyckats kombinera det mjuka kvinnligt vackra med så mycket kraft och styrka! Såååå snyggt👏🏼👊🏼

 17. Wow. De bästa make-overs jag nånsin sett. Fantastiskt, jag blev helt fnittrig och till mig över hur kvinnliga och härliga och lyckliga de ser ut! Det här slår allt, SÅ jäkla bra gjort!

 18. Wow! Vilka fantastiska kvinnor! Och roligt blogginlägg! Hoppas på fler i framtiden 🙂

 19. Alltså, herre min gud vad du är GRYM på att locka fram det absolut bästa och snyggaste hos dessa brudar!!!! Helt amazing! Pliiis, gör om mig med!

 20. Vilken förvandling – du är verkligen superduktig!! 😄 Och så måste jag fråga hur du gjorde Renates hår ? Jag förstår att du använde värmespolar, men mer exakt, hur gjorde du?!?

  1. Jag rullade håret bakåt från ansiktet på värmespolar (med värmeskydd och lockspray), lät dom svalna, borstade ur lockarna och drog allt på plats med en stylingcreme och lite dust it 🙂

 21. Men åh så himla snyggt!!😍 Du är ju grym på att se och lyfta fram kvinnors allra bästa sida och ge dem en extra edge👌🏼Detta vore ju drömmen att få göra😍

 22. Du är så himla duktig på att få fram den skönheten vi alla har 🙂 jag blir uppriktigt glad av det här inlägget! Vilka kvinnor!
  Det vore ju en dröm att få bli stylad av dig!

 23. W O W ~ hvilket talent du er😍 Jeg har aldri noensinne før kunnet tenke meg å la noen andre ”gjøre om meg”, men du skulle gjerne fått slippe til etter dette resultat å dømme✨ Stilvalg, klesvalg, hår, sminke, foto ~ alt var bare 👌🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg