Att åka på världens bästa äventyr!

 

Åh idag är det ÄNTLIGEN dags!

Vi åker till Tivoli; pojkarna, Nelly och jag, och tar en heldag med karuseller, ballonger och glada barn. Älskar ju det där stället som ni vet och idag fick vi alltså äntligen till en säsongspremiär, och jag längtar som en tok efter att få komma dit. Jag och pojkarna hoppar på tåget här i Ystad och så hoppar Nelly på i Hyllie och så blir det Tivoli för hela slanten. Exakt så blir en måndag en mycket, mycket bättre dag. Kan inte tänka mig nåt bättre måndagsnöje, faktiskt.

Ikväll ska jag fota med Mikael, men innan dess ska vi alltså roa oss deluxe i Köpenhamn och bara njuta. Noah är ju ett halvår äldre än sist och det händer mycket på sex månader så halva nöjet är att se vilka karuseller han vill åka nu (och hur sur han kommer bli när han fattar att de inte pågår i en evighet utan att man måste kliva av tillslut ha ha).

Tivoli nästa!

Ljuvligt är bara förnamnet.

 

3 kommentarer till “Att åka på världens bästa äventyr!

  1. Önskar alla Er en helt underbar Dag på Tivoli…Kramar till Er 🤗🤗🤗🤗❣️
    Kan tänka mig att Du har två uppspelta och förväntansfulla killar i inför dagens äventyr.
    Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg