Att åka till Lund och föreläsa på kundkväll.

 

Vilken dag vi hade igår!

Timmar på Tivoli (ni ska såklart få se bilder snart) med två lyckliga pojkar, och trots att solen var gömd bland ett tjockt täcke moln var det varmt och alldeles lagom för karusellåkande. Sen hem och lämna av barnen till mannen, snabbt försöka fixa lite smink och hår och sen åka och möta Mikael för att fota ett nytt ”3 olika stilar”-inlägg och hålla tummarna för att regnet inte skulle falla, och sen hem igen och frossa i thaimat innan jag kraschade totalt vid 22.

På tal om moln – vart tog solen vägen? Någon av er har den, men inte vi. Man kan ju inte ha sol varje dag såklart, men man blir ju snabbt så bortskämd av värmen. Jag hoppas innerligt att den kommer fram i helgen för då tar jag mina små mini-me och åker till Småland och har helgjouren där när mannen jobbar; Nelly följer med så det blir en vansinnigt mysig helg.

Men nu ska jag till Lund och föreläsa på House of Palladium och hoppas få se någon av er där!

Intensiv vecka, men så är det ibland. Bara att spänna fast sig och följa med.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg