Att hänga med dom bästa.

 

Lugnare vecka innebär också lugnare tempo, vilket i sin tur gör att jag översköljs av en helt oemotståndlig lust att hänga med mina pojkar. Inte för att man inte alltid saknar dom, men de senaste dagarna har det varit nästan outhärdligt – jag tror att det är semestersuktandet som infinner sig? Längtan efter tid tillsammans, ni vet, och längtan efter att hitta på saker.

Så idag när jag blev klar tidigare så åkta jag och hämtade dom och körde in till stan för att äta.

 

 

Vi hamnade på Bäckahästen!

Grabbarna ser sjukt pepp ut, ha ha, men live var de aningen mer uppåt. Bäckahästen är lite turistigt kanske, men helt perfekt när man har barn – jag har aldrig sett på maken till barnvänlig service. En gång när jag kom in med Noah i vagn och skulle äta så tog tjejen i kassan ut bestick och glas och sånt man annars tar själv för du har ändå så mycket med barn och vagn och allt. Såna där små saker betyder mycket.

Pojkarna åt köttbullar med lingonsylt och jag tog en schnitzel i storlek Finland.

 

 

Sen åkte vi hem och ägnade oss åt Noahs bästa sysselsättning; att vattna!

Hur kan det vara så roligt? Buse var likadan. Jag skulle kunna fylla på den där kannan i timmar känns det som och han skulle aldrig tröttna. (Och ja, det är Buses tomater där på trappan som blivit så stora, och pionerna har slagit ut i full blom bakom Tookas rumpa).

Imorgon är det dags för Småland igen och jag ska packa bilen och längta ungefär hela dagen, men än så länge är det bara torsdag och jag ska fotografera tavelramar och kanske ge mig ut på kvällsdejt. Varför inte liksom? Är vädret vackert och det är juni och det finns restauranger som serverar räkor känns det som en strålande idé.

Ta hand om er, vänner! Vi hörs snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att hänga med dom bästa.

  1. Jaaa – Bäckahästen! Tradition att äta lunch där varje sommar med mormor och barnen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.