Att ta in lite trädgård.

 

Igår gick jag ut i trädgården och knipsade av lite blommor till köket –

det är ju så enkelt att bara stiga utanför dörren och förse sig, och blommor kan ju vara den bästa stämningshöjaren i ett rum som finns. Och ja, ser ni 2:an i taket? Snacka om seglivad ballong. Det var ju två månader sen Noah fyllde år men han älskar den där guldiga jätte-tvåan så jag har bara inte haft hjärta att plocka ner den. Så då får man ha en ballong i köket, så är det bara.

 

 

Men hörni; vad hände med sommaren?

Kändes som en evighet sen det var riktigt varmt, och kroppen längtar efter sol. Eller iallafall milda kvällar med vindstilla och nästan rosa ljus, sånt där perfekt sitta-ute-och-äta-väder ni vet, och så är det ju vansinnigt mycket trevligare att arbeta i trädgården när solen är framme. Nu är det ju två, tre veckor kvar till vår semester men det får hemskt gärna ordna upp sig tills dess för jag ska måla fasaden och en himla massa andra saker, och då vill jag helst ha det sådär mjukt och sommarvarmt i luften och inte alls vindbyar med regn och rusk och annat som gör att man får gräva fram höstkoftan ur garderoben.

Men, det är tidigt än!

Det ska nog ordna upp sig får vi hoppas.

 

3 kommentarer till “Att ta in lite trädgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg