Att ha kakfrukost en måndag.

 

Igår begav vi oss till stranden i väntan på att världen runtomkring skulle vakna till.

Vi hade ju redan ätit frukost men gick förbi det lilla bageriet för att köpa med oss lite gott, mest för att de kan ha världens godaste bullar men också för att man får göra så en helt vanlig måndag när man är på semester.

(Tröja här, byxor här, linne här).

 

 

Värmen hade inte riktigt hunnit komma ännu, men det ordnade upp sig lite senare.

Jisses vilken tur vi har haft med just vädret de senaste två dagarna!

Magiskt.

 

 

Noah vet hur man njuter av livet må ni tro!

Han gav sig hän till den där bullen som om det var världens sista och han aldrig mer skulle få hålla i en bulle nån gång mer i återstoden av hans liv. Precis sådär vill man ju äta en vaniljbulle känner jag.

 

 

Buse hade skattletaraktiviteter och fann något tjusigt!

Den kan du ha som örhänge sa han och var nöjd.

 

 

Sen lekte vi Noahs favoritlek;

springa fram och tillbaka. Helst fram till vattenbrynet, skrika, och tillbaka igen. Men det går även bra att springa fram och tillbaka längs med stranden, trots att mamman får blodsmak i munnen och andas häftigt efter bara några rundor.

 

 

Så startade vår måndag.

Med bullar och kritvit sand och ett ljus som är precis som utomlands, och med en skattletare och en maratonlöpare som bästa sällskap.

Alla, verkligen alla, måndagar borde starta så.

I reklamsamarbete med BÖDA SAND

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “Att ha kakfrukost en måndag.

 1. Ja, så borde alla veckor börja 🙂
  Vi kollade igår om det fanns NÅGON natt ledig uppe i Böda i juli… men nope, fullbokat överallt.
  Så det är svårt att hitta något om man vill vara lite spontan. Å nä, tälta är INTE ett alternativ för oss;-)
  Ha de!

 2. Hej Emma! Tack för härliga sommarbilder!
  En fråga: Du tipsade för ett tag sedan om en kräm som du använt mot utslag på Noahs kinder som du gillar (i silvrig metalltub). Hittar inte det inlägget nu. Vore jättetacksam att få veta vilken kräm det var.
  Stort tack på förhand!
  Christin

 3. Fantastiskt ni verkar ha det, en semester före semestern. Jag har haft halva min semester nu, tyvärr inte så bra väder, men underbart likväl. Så vacker tröja, men har svårt att se på produktbilden hur snörningen sitter, går den liksom ändå upp? Kramisar

  1. Den är SÅ fin. Den är liksom delad på sidorna och så sitter en snörning i ett kryss längst upp på varje sida eller vad jag ska säga. Så snörning med ett X och sen är den öppen resten 😘 Hoppas du får pangväder sista semestertiden!

 4. Underbart att läsa din blogg! Helt fantastiskt att följa! <3 Så kul när du skriver roligt vad barnen gör och säger. Alla bilder på barnen är så härliga.

  Kanske Buse har ett blogginlägg från Öland…? 😀

  Kram

  1. Åh tack ❤️ Jag försökte, men han var för upptagen med att leka, han hade inte tid att bossa runt sin mamma med kameran 😂

 5. Härliga sommarbilder! Öland? Ligger efter lite med att läsa bloggen där jag ligger i Italien, just nu under ett parasoll vid poolen i Toscana 🙂 Pratade med Sverige nyss och där hade de 14 grader och blåst, ni ser ut att ha det bättre, minst sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.