Att vara smart.

 

Vad gör man när man vet att det ska komma en leverans med utemöbler som man hemskt gärna kommer vilja skruva ihop, samtidigt som man är ensam med två barn?

Jo; man åker till Toys R Us och letar upp sånt som garanterat kommer sysselsätta pojkarna medan man själv planerat sitta med en skruvmejsel och svära tyst över några instruktioner. Det är en finfin idé kan jag lova. Kanske inte just själva biten att äntra en gigantisk leksaksaksaffär med en tvååring – men det andra.

 

 

Till min stora lycka var det 40% på alla trampbilar så jag slog till på en rejäl pjäs som Noah vevade upphetsat med armarna åt redan i butiken; han är lite för liten för att trampa än så länge men Buse kan trampa och Noah är mest nöjd med att ha den på uppfarten så att han kan kliva i och ur upprepade gånger så det är inte så noga. Jag lyckades skruva ihop den också, så den gick och styra och allt till och med, men när det kom till skopan som skulle sitta fram gav jag upp och lät Göran ta hand om den biten när de kom förbi.

 

 

Såååå mallig!

 

 

Och det här! Det här är världens bästa sommarleksak!

Den stora längst ner hade vi sen innan, den är nog en 2-3 år gammal och den köpte vi efter att ha varit hos pappa med Buse när han var liten och de hade en på altanen som roade honom i timmar, men den lilla kompletterade jag med så att grabbarna kunde koncentrera sig på varsin för att eliminera risken för konflikter. Det är liksom en liten vattenbana med båtar och slussar och pumpar och gud vet allt, och jag vet inte riktigt vad det är med den här grejen som gör barn helt bananas men bananas blir dom, så det är ett hett tips.

Så ja; ett stycke traktor och en liten vattenleksak och sen kunde mamman i familjen bannemig skruva ihop ett helt utemöblemang utan avbrott.

High life!

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att vara smart.

 1. Det är ju helt makalöst. Jag har försökt att skruva ihop en byrå i ett halvår nu, ensam med en tvååring. Fortfarande ingen byrå, för att inte tala om att spika upp tavlor… Men den här vattengrejen! Men då är frågan, blir det väldigt blött runtomkring? Jag har bara en liten balkong, alternativt duschen som utrymme för en så grej. Och blir det plaskigt får han nog sitta i duschen…?

  1. Jag vet!! Sååå svårt att få saker gjort. Den innehåller inte så mycket vatten även om du maxar, men det beror väl lite på hur barnet leker tänker jag? En del vill väl typ välta den och då blir det blött såklart men om man nöjer sig med att pumpa och köra båtar blir det på sin höjd lite skvätt.

   1. Haha, ja risken finns ju att han vill välta hela härligheten 🙂 Men värt ett försök tänker jag! Tack för bra tips! Och för den bästa bloggen!

 2. Håller med Madeleine är ovan, vilka underbara minnen för barnen och så mysigt!
  Ser fram emot att få se dina trädgårdsmöbler oxå och hur fab det kommer att bli! 🙂

  Massa kram!

  1. På nätet finns den säkert i nån av de större typ Toys R Us, kolla Water Play eller utomhuslekar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *