Att ge en liten tjuvtitt på utemöblerna.

 

Jag lovade en liten tjuvtitt på utemöblerna; och här är en del av möblemanget taget i all hast innan bilen skulle packas. Jag valde ett klassiskt, vitt möbelset i trä som passade alldeles fantastiskt fint till det gamla huset, och till det ett litet set till pojkarna, ett utekök som inte hunnit komma ännu och två vilstolar också. (Jag köpte av Brafab efter vi hade gjort vårt samarbete, så jag betalade för produkterna – men eftersom jag fick rabatt vill jag reklammärka det ändå). Kuddarna är från H&M Home och har en alldeles ljuvlig grön färg. Nu när vi kör upp nästa gång ska jag ta mer ordentliga bilder åt er, men en tjuvtitt fick det bli iallafall.

Idag är det hektiskt med stort H – det är sista hela arbetsdagen för mig och jag ska hinna fixa bokföring, klippa pojkarna, slutföra jobb, skicka bilder och gud vet allt så det blev inte ett så matigt inlägg här på morgonen. Men sen blir det mer ordning på torpet så att säga; när vi alla är på plats samtidigt och jag dragit ner på det andra så att jag mest kan koncentrera mig på bloggen (och försöka vara lite ledig såklart). Men ikväll tittar jag in med ett tokgott recept om ni känner att ni nog behöver baka något inom det närmsta.

Men nu kör vi tisdag extra allt, och sen laddar jag för att smygstarta semestern för mig och pojkarna redan imorgon.

En. Dag. Kvar!

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ge en liten tjuvtitt på utemöblerna.

  1. Emma 😍
    Du har så mycket bra tips och visar så fina saker så min plånbok börjar protestera 😂
    Men har nu en liten fråga om snäckskalslampan, har du satt glödlampa i och isf en ordinär eller ska jag ha någon speciell för att få bästa sken?
    Tack för bästa bloggen
    Kram susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *