Att ha varit en sväng på Fröjd!

 

I söndags regnade det så vi bestämde oss för att ta en liten utflykt till Fröjd af Sverige!

Är ju en så himla fin butik och nu var det evigheter sen vi var där, och eftersom deras mat dessutom är fantastisk så var det ett givet val att kombinera lite strosande med lunch just där när vädret ändå var som det var. Där inne kan man fördriva ungefär hur mycket tid som helst (även om det är lite svettigt att ha en tvååring lös bland allt ömtåligt och vackert).

Jag var klädd i tröja från MB, byxor Provrummet och världens skönaste loafers från Twist&Tango.

 

 

Väl på plats hittade Buse massa fint;

som en lampa som var gjord av ett gammalt stoppljus och annat finurligt. Den HÄR mamma? Ska vi köpa den? Är den här fin? Vad säger du om den där då? lät det i ett, han verkar ha fått inredningsintresset med sig iallafall. Jag var på jakt efter en linneduk till utemöblerna, att kunna duka med när det ska vara lite festligare, och hittade en i en fin beigegråbrun nyans som nog kommer bli jättebra. Och så hittade jag en liten förvaringsbox i fyndhörnan och så två vrålsnygga regissörsstolar som jag bara inte kunde lämna kvar (ni har sett den på Instagram, ska fota så de kommer upp här också).

Mannen, som är extremt återhållsam i vanliga fall och som aldrig gillat vår gamla, måste ha känt semestern i sig för han bestämde att vi skulle slå till på en freakin soffa (!). Så nu har vi tydligen beställt en soffa också, en helt underbart vacker sak i linne som kanske kommer den här veckan och som man kan ta av prick allt på för att tvätta. Den vi har är för liten muttrade han och hänvisade till bristen på sittplatser när vi har besök. Och dessutom har den stått där i fyra år nu och kostade 1200 kr så det känns rimligt att skaffa en ny. 

 

 

Vi åt lunch!

Åh så jäkla gott det är! Jag och pojkarna tog Carbonara och mannen en pizza. Rekommenderas.

 

 

Det är ju inte så lätt med spaghetti när man är två, men man ger det ett tappert försök i vilket fall.

Och sen åkte vi hem bara för att konstatera att vi behövde en ny kabel till Buses tv-spel, så då pausade vi lite och styrde sen bilen mot Växjö istället där mannen fick springa på Biltema hur länge han ville medan jag och pojkarna strosade på Samarkand och åt frozen yoghurt och köpte små girlanger till kalaset.

Och på det sättet gick en regnig söndag. Kan nog inte tänka mig någon bättre regnsysselsättning faktiskt.

 

2 kommentarer till “Att ha varit en sväng på Fröjd!

  1. Hahaha, biltemastrosande ifred och soffköp – mannen din var nog nöjd med dagen 😂 Spännande att se vilken soffa det blev.
    Kram

  2. Underbar affär! Upptäckte den genom din blogg för ca ett år sedan och kan inte få nog av allt de säljer därinne 🙂
    Måste bara tipsa om ett finfint utflyktsmål om vädret är lite bättre! Vi bor i en liten by norr om Växjö som heter Åby, där finns ett sommarkafé som är öppet varje söndag till slutet av augusti mellan 13-17. Det ligger precis vid Åby sluss och man sitter i sjöstugans trädgård och äter hembakat fika och ser båtar glida förbi. Ett riktigt smultronställe på sommaren!
    Tack för en härlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg