Att vara nästan som vanligt.

 

Jag vill inte alls tro att hon är allvarligt sjuk, Tooka.

Nu är hon nästan precis som vanligt, den enda skillnaden är väl att hon kanske äter lite långsammare. Jag blöter maten åt henne så att den ska bli lättare att svälja om hon nu har ont i halsen, jag har bäddat hennes favoritstol extra skönt och hon får snudd på obegränsat med köttbullar. Och hon springer med lätta steg ute, har vakna ögon, svepande svans.

Hon får veckan har vi kommit fram till, djursjukhuset och jag, för att ge körtlarna en chans att kanske går ner. Jag tror att de kanske gjort det, men sånt är så svårt att avgöra. Kanske inbillar jag mig bara. Är de fortfarande lika svullna nästa vecka så tar jag in henne oavsett, så får vi se vad proverna säger. Halsfluss, infektion eller nåt av det där andra vi hoppas på – eller det mer allvarliga som ger ger svullna körtlar, som cancer eller … ja. Sånt.

Vi får se.

Hon har det bra iallafall. Flickan min.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att vara nästan som vanligt.

 1. Usch, stackars flicka, har själv 2 hundar och tycker att min 10-åriga hane blivit lite hängig… eller bara gammal! Vill sova mycket och är inte lika pigg längre… åldern kanske visar sig. Avskyr när man upptäcker att ens hund gått om en själv i ålder😔

 2. Usch ja dessa jäkla älskade djur, en kan vända ut o in på sig för deras skull. Hoppas det går bra!

 3. Neej…åh..hoppas det är halsfluss <3 en riktig jäkla halsfuss som blir bra, inget annat.
  Håller tummarna och känner med dig och er alla. Den oron man känner för sina djur, när man inte vet och väntan på att få veta är inget man vill genomgå, men ändå får genomgå. För man vill ju veta. Avskyr det.
  Min fina kisse är 18 +..å vi har tagit prover på honom som visar fine, men han går ändå ner i vikt..Urinprov är nästa för att se om han kissar ut sina proteiner, eller om det är ålder. Han har lite stelhet och nog lite ont i sina leder, men han tokrusar, hoppar upp i träd och är pigg och snackig. Äter som vanligt. Nu vill vetten prova lite smärtlindring för att se om han förändras. Om han förändras, känns det sådär att han ska äta ngt som man normalt bara äter i 7 dagar.
  Man måste veta när det är rätt och när det är fel. Vill aldrig ta beslut för snabbt, och inte heller vänta, så någon ska lida i onödan. Nu är vi inte där ännu, å kanske inte kommer dit nu, men vetskapen om att det ligger framför mig, gör att det känns tungt.
  Usch usch å usch.
  Tänker på er, å visst är det bara en halsfluss <3
  Stor kram
  Åsa

 4. Alltid lika ledsamt när ens hundar inte mår bra, speciellt om de är lite äldre och man vet att man kanske behöver göra svåra val. Styrkekramar 💕💕💕

 5. All kärlek till Er ❤️❤️, orden kan inte skrivas om detta, för det är så svårt…men medkänslan och förståelsen vill jag förmedla att den delas 💞.
  Omfamnande Varma Ljusa Kramar från Ninni.

 6. Det kan inte vara så att hon känner av värmen? Tyckte min stora var både svullen och febrig där då det började för henne. Hon får krya på sig! 😚

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *