Att ha gjort första kvällen här.

 

Så fick jag tillslut checka in igår efter runt 10 timmar på resande fot med förseningar och trafikstockning och gud vet allt. Men det är ju sånt som händer och huvudsaken är att jag kom fram, inte sant? Och det gjorde jag alltså, och packade in mina saker på rummet som har en nästan-hela-vägen-runt-vy över Barcelona (man känner sig lite uttittad på kvällen tills man kommer på att man kan ju dra ner persienner, sen blir det som det ska va igen).

 

(Reklamlänkar:) klänning – malene birger på rean HÄR, sandaler slut men liknande HÄR, solglasögon Monki.

 

Och så gick vi ut för att möta födelsedagsbarnet och äta middag!

Såhär såg jag ut, med världens ryggskott dessutom som tyvärr inte blivit så mycket bättre till idag så det blir inga klackar den här helgen inte.

 

 

Nelly var som sagt redan där och väntade. Stjärnan.

 

 

Så, så spenderades min första kväll i Barcelona igår!

Incheckning, middag, sen hem igen och sova för att vara redo för dagens långa firande med tävlingar och strandhäng och lite tid för fri lek.

Det blir skönt med en liten minisemester här.

 

11 kommentarer till “Att ha gjort första kvällen här.

  1. Älskar Barcelona, älskar pulsen där. Och du är strålande i klänningen. Så svårt med MBs storlekar tycker jag. Kör du på en storlek mindre än i vanliga kläder på den klänningen ? Var rädd om dig och ryggen. Kram

  2. Jösses vilken skillnad på hur du resp modellen på country dreams bär upp klänningen. Alltså MYCKET snyggare på dig, hade inte övervägt när jag sett modellbilden men på dig 👌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg